Mar1us Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 După cum spune şi titlul, întâmpin o problemă la annoucement...mai exact, când doresc să văd un announcement îmi apare asta: şi dacă e să fac mai mare announcementul, adică să aibe un conţinut mai mare în partea stângă sub userinfopane [ informaţiile de sub avatar ] mi se face şi acolo alb.. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Mar1us Posted June 23, 2015 Author Report Posted June 23, 2015 * nu este butonul de edit.. *am zis să mai fac un post, deoarece am mai găsit ceva tot de genul.. când intru în profilul cuiva şi vreau spre exemplu să mă uit la posturile sau topicurile lui apare aşa:sau la un topic când dau edit, şi se văd celălalte posturi: Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Mr.SLowww Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 ai amestecat temele, daca ai o tema noua care iti place si mai ai inca una sterge-o pe aia si ramai cu cea ce-ti place , asa am patit si eu Dai Defaul la acea tema si sterge tema cealanta
Mar1us Posted June 23, 2015 Author Report Posted June 23, 2015 nu am avut cum să le amestec, am doar tema asta şi cele default ipb mobile şi cealaltă. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
Mar1us Posted June 24, 2015 Author Report Posted June 24, 2015 deci.. are cineva o idee ? am încercat, am schimbat tema şi la altele nu apare.. e ok, dar nu aş vrea să schimb tema.. Contact Messenger: ftp.Marius@yahoo.com Contact Steam:spr1ntm1k3
+SnowHD Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Pai e de la tema, e incurcata rau ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+BebeGFX Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Te-ai jucat prin ipb_style.css la unele coduri parerea mea, incearca sa cauti dinou ce ai editat si modifica.
+SnowHD Posted June 25, 2015 Report Posted June 25, 2015 Sau da revert la tema, salveaza-ti inainte ce modificari ai facut si nu au fost probleme, dupa da un revert la tema, si modifica doar ce a mers pana la aceasta deformare. Sper sa te descurci asa, daca nu, schimba tema. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now