Eu Sufletzel Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Cum fac sa nu mai fie forum prima pagina cand intra cineva! Sa il dea in alta pagina setata de mine? Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+SnowHD Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Daca vrei Portal sau IP CONTENT, alta pagina creata de tine nu merge asa usor ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Eu Sufletzel Posted June 26, 2015 Author Report Posted June 26, 2015 Daca vrei Portal sau IP CONTENT, alta pagina creata de tine nu merge asa usor ...Cand intru pe site ma da direct pe forum! Dar eu vreau sa ma dea pe alta pagina! Asta este site-ul: jdx.ro Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+SnowHD Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 pai pe ce vrei sa te dea, ce zic eu ce si ce zici tu. Pe ce vrei ? Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+SnowHD Posted June 26, 2015 Report Posted June 26, 2015 Daca nu ai inteles problema stefan, nu te bagi. El vrea alceva. Am intrat la el pe site, si cred ca stiu. 1. Intra in ftp.2. Creaza o fila noua, in care adaugi<?phpdefine( 'IPS_DEFAULT_PUBLIC_APP', 'ccs' );?>3. Salveaza-l cu numele de constants.php 1 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Eu Sufletzel Posted June 26, 2015 Author Report Posted June 26, 2015 (edited) Daca nu ai inteles problema stefan, nu te bagi. El vrea alceva. Am intrat la el pe site, si cred ca stiu. 1. Intra in ftp.2. Creaza o fila noua, in care adaugi<?phpdefine( 'IPS_DEFAULT_PUBLIC_APP', 'ccs' );?>3. Salveaza-l cu numele de constants.phpAm rezolvat! Multumesc! Edited June 26, 2015 by Eu Sufletzel Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+SnowHD Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 Nu ai pentru ce Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now