Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am o tableta cu un ecran care nu se mai aprinde, dar care in rest e functionala.

Avand un port HDMI disponibil, m-am pus sa ma joc cu ea oleaca conectata la un TV. Momentan nu vreau sa cumpar o tastatura pentru ca oricum nu o voi folosi prea mult.. Ma joc oleaca cu ea acum si cam atat.

Deci ar fi misto daca as putea sa o controlez de pe telefon.. sa aibe functionalitate de trackpad si tastatura. Am gasit 1-2 chestii pe google play, dar erau pe bani. Cum ziceam, nu vreau sa investesc bani pe ceva de care ma plictisesc in 2-3 zile.  

Stie cineva programe de genu'? Am incercat AirDroid da nu ma ajutat cu nimic.. Majoritatea sunt pentru control android-windows, nu android-android.

Ce am gasit sa fie si free e asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tournesol.tabletremote&hl=ro

Dar nu ma ajuta prea mult.. nu are tastatura, nu are mouse.. doar controlleru ala ciudat. 

Edited by gaby

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.