Jump to content

Recommended Posts

Posted

Circula de ieri pe Facebook filmulete precum acesta: https://www.facebook.com/robert.afloarei/videos/699279520213362/, cu diferiti ingineri care ne arata cum Samsung permite ascultarea telefoanelor (de parca ar trebui sa permita Samsung asta), si ajungem la parnaie!!!

Deci, da, daca vreti sa ramaneti fara NFC pe telefonul vostru mobil, faceti ca inginerul din filmuletul de mai sus.

Care este treaba de fapt cu acel circuit? Este NFC-ul. (Ce inseamna NFC?)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Recunosc ca nu m-am uitat la video. Dar am auzit si eu zvonu' asta care e cam tampenie :)) Dc sa puna asa ceva in NFC? Cand nu are nici o legatura...

Dar se stie ca deja exista.. e un firmware-ul pentru modulul GSM. Unde e un procesor dedicat + software inaccesibil, dar daca are acces la toate datele de pe telefon. Din cate imi amintesc, a fost gasit de niste tipi cand incercat sa faca un Custom ROM si vroiau sa puna decodarea audio pe acel cip (ca sa scada din consum cand asculti muzica). Cel putin asa am inteles, nu sunt sigur ca asa si e..

http://mobile.slashdot.org/story/14/03/12/2143225/replicant-os-developers-find-backdoor-in-samsung-galaxy-devices

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

App intrebare.

Postul tau initial are text? Pentru ca eu cand intru pe pagina asta, la inceput (un sfert de secunda?) imi apare ceva text (vad cuvantul FACEBOOK scris mare si albastru), dupaia in loc de text apare un video de youtube. Apare textul aiurea, sau apare video-ul peste text?

Folosesc Chromium (fara flash instalat) pe windows8 pe desktop.

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

la mine nu arata asa. E doar videoul. Si da, ala pare sa fie textul pe care il vad cand se incarca pagina (inainte sa se incarce videoul).

Posibil un bug.. Pe Chrome pare sa mearga OK, dar pe chromium nu.

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.