Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft va lansa cel mai nou sistem de operare, Windows 10, in versiunea finala - RTM (Release to manufacturing)peste o luna din acest moment. Pana atunci insa, a fost pregatit un nou build, foarte aproape de cel final, intitulat 10158, si care conform declaratiilor oficialilor si testerilor este cel mai bun de pana acum (era si normal sa fie asa). Acesta aduce mai multe schimbari majore pe partea de core precum si trecerea browser-ului Spartan la numele de Edge, includerea wallpaper-ului oficial (Wallpaper-ul din Windows 10 este realizat din lumina) cat si a altor trei.

Build-ul a inceput deja sa fie disponibil prin Windows Updates (pentru cei care au deja o versiune de Preview instalata) sau stand alone de aici.

Detalii suplimentare pe blogul oficial Microsoft: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/29/announcing-windows-10-insider-preview-build-10158-for-pcs/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ultimul meu build a fost 10130,destul de bun.

Nu pot sa zic acum ca e mare inovatie fata de Windows 8/8.1.

Dar daca ai avut Windows 7,categoric trebuie sa incerci Windows 10.

Posted

Cam asta cred eu ca e si ordinea corecta/optima:

Windows XP -> Windows 7 -> Windows 10

:drinks:

Tine cont ca 10 iti va aduce aminte destul de mult de Windows 8/8.1.

Daca nu-ti plac,eu n-as incerca nici 10.

Posted

Cel mai mult stiu ca ma deranja lipsa butonului start si al meniului cu care eram obisnuit, in rest, parea ok.

Atunci o sa-ti placa 10;sa nu te superi pe Cortana daca mai da crash cateodata.:))

Posted

Am avut windows 10 prima oara cand a aparut si era plin de buguri. Mi-l bag acum sper sa nu mai aibe acele buguri.

N-ai cum sa gasesti aceleasi bug-uri,nici sa vrei.

In 10130 de exemplu,decat Cortana facea nazuri cateodata.

Ma mir ca 10158 sa nu fie o imbunatatire in acest sens.

Posted

L-am instalat si am Build 10162 si merge perfect, nu am avut nicio problema cu el. Este super tare Microsoft Edge.

Pe net sunt release note-urile aferente build-ului 10163.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.