Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce jocuri as putea juca pe configuratiile urmatoare :

- Ram : 2gb

- Procesor 2,6 dual core

- nvidia geforce 6150se nforce 430

Eventual le joc pe Low si la o rezolutie mai mica!

Posted

@Furious: Stiu ca e integrata.

@Terror: chiar daca are slot PCI-E/AGP nu va putea duce cine stie ce jocuri din cauza restului de componente.

Asta-i partea a doua.

El zicea ca nu poate sa o schimbe.

Posted

Am auzit ca cu programul "3d analyzer" pot simula o placa video virutala .. dar nu sunt sigur!

N-am auzit de asa ceva.

Plus ca,mare lucru nu vad sa faca.

Posted

Daca as putea sa o schimb , ar fi schimbata de mult!

Pe alea din 2004-2005 le-am jucat aproape pe toate!

Nu exista chiar nici un joc care pot sa joc din 2013-2014 shooter?

Posted

Daca as putea sa o schimb , ar fi schimbata de mult!

Pe alea din 2004-2005 le-am jucat aproape pe toate!

Nu exista chiar nici un joc care pot sa joc din 2013-2014 shooter?

Dar explica-mi si mie,de ce nu poti s-o schimbi,ce te impiedica?

Posted

Buna seara / ziua / dimineata !

Eu am o placa de baza mai veche si anume M2N-MX si vreau sa pun ceva bun pe ea adica RAM si PROCESOR mai bun dar problema e la placa video deoarce e on-board si vreau sa stiu daca exista vro posibilitate sa pot putea adauga alta placa video peste cea incorporata!

Am citit pe internet ca se poate dar nu sunt sigur de asta si nu vreau sa cumpar placa video degeaba..totusi as putea sa imi iau o placa de baza noua..

Placa ta de baza are slot PCI-Express x16 deci poti pune si o placa video dedicata. Totusi, nu te astepta la cine stie ce imbunatatiri pentru ca restul componentelor sunt/vor fi tot vechi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Placa ta de baza are slot PCI-Express x16 deci poti pune si o placa video dedicata. Totusi, nu te astepta la cine stie ce imbunatatiri pentru ca restul componentelor sunt/vor fi tot vechi.

@Furious,ce DDR au memoriile RAM?

Posted

Acum inteleg ce zicea GOH...Procesorul nu e APU...

Cu alte cuvinte,chit c-ar fi memoriile de tip DDR3...mare branza nu faci...

De altfel,avand in vedere ca te vei limta la 4 GB DDR2,eu zic sa nu faci pasul atata timp cat nici viitorul procesor nu e APU.

Posted

strangi bani si iti iei o configuratie noua.Pana in 1200 ron gasesti ceva ok.Nu merita sa te complici cu ce ai.E vechi si sunt sanse sa investesti bani in el si dupa sa se arda

Posted

strangi bani si iti iei o configuratie noua.Pana in 1200 ron gasesti ceva ok.Nu merita sa te complici cu ce ai.E vechi si sunt sanse sa investesti bani in el si dupa sa se arda

Subscriu celor spuse de Vlad.

Cu eventuala completare ca si daca ai parte de ce ti-ai lua pentru PC-ul actual,mari performante nu vezi...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.