Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Resetare si instalare Windows
Posted

pai am urmarit un tutorial pe youtube cum sa resetez bios-ul si am facut exact ca in tutorial.

Apoi am facut modificart in bios si am bagat un stick-usb cand dau la windows vista sa instalez nu ma lasa sa dau la Custome-Advanced

WwW.AllyoGame.site40.Net

Posted

Probabil nu apare deloc, iar asta e de obicei o problema a versiunilor de Windows modificate de X si Y si descarcate de pe mai stiu eu ce site-uri.

Microsoft are un proces prin care,daca deti o licenta valida (+activa) pentru Windows 7,descarci imaginea .ISO de la un site al companiei.

Ce o fi asa greu,in loc sa te complici cu alte nebunii...?

• Upvote 1
Posted

Da, este vorba de: http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery

Insa pentru asta ai nevoie asa cum ai zis si tu de o licenta valida, iar in cazul de mai sus nu stiu daca detinem asa ceva.

Stii ca nici eu nu sunt fanul fazei cu achizitionarea unei licente Windows...Dar la Windows 7 s-ar merita,mai ales ca vine Windows 10,etc...

Totodata,eu n-as fi avut voie sa il incurajez sa pirateze (@Neowin,cunosti exemplu de acolo) si totusi am facut-o...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.