Jump to content

Recommended Posts

Posted

De regula reclamele sunt afisate in functie de locatie si preferintele utilizatorilor/cautarile care au loc de pe dispozitivul folosit.

Cu ceva timp in urma te apucasesi de spaniola, acum, se pare ca de chineza.

=))

Ce pot sa spun,romana e de domeniul trecutului.:))

• Upvote 1
Posted

@duL: Google nu permite momentan astfel de continut in serviciile sale.

De asemenea, reclamele sunt afisate in functie de preferintele fiecaruia. Asta inseamna ca daca loto prono-ul este ceea ce cauti tu frecvent, doar tu ai fi vazut acele reclame, nu si restul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De asemenea, reclamele sunt afisate in functie de preferintele fiecaruia. Asta inseamna ca daca loto prono-ul este ceea ce cauti tu frecvent, doar tu ai fi vazut acele reclame, nu si restul.

Ok..

Dar ce treabă are Chineza cu Terror , nu cred că dă search pe google în chineză.

a lot of bla bla bla...

Posted

Ok..

Dar ce treabă are Chineza cu Terror , nu cred că dă search pe google în chineză.

Altceva n-am de facut,iti dai seama.:))

Nu-i,mai,cred ca stiu de unde mi se trage...Pe Neowin au deschis unii niste thread-uri in chineza si eu dandu-le report,automat ca Google crede acum ca sunt ok cu limba chineza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.