Jump to content

Xperia


PAUL-XX

Recommended Posts

sony_ericsson_xperia_x0.jpg

Pe 10 Februarie Sony Ericsson a lansat cateva modele noi de telefoane mobile, dintre acestea, cel mai important consideram noi a fi Xpresia X1.

Acesta se adreseaza mediului business, este de tip slide, ecran wide si touchscreen completat de o tastatura full QWERTY. Telefonul este unul quad-band iar sistemul de operare instalat pe acesta este Windows Mobile 6.

Camera video plasata pe spatele telefonului are o rezolutie de 3.2Mpx iar vizualizarea imaginilor video si auditia fisierelor MP3 sunt asigurate de Windows Media Player.

Memoria interna poate fi crescuta usor cu ajutorul cardurilor microSD, memorie atat de necesara pentru aplicatii business, muzica, filme si imagini foto. Conectivitatea se realizeza atat pe Bluetooth cat si WiFi.

Utilizatorii pot asculta posturi radio FM sau posturi de radio online. De asemenea, au la dispozitie un modul GPS si pot folosi orice aplicatie compatibila WM6.

Cum sistemul de operare vine de la Microsoft, browerul era de asteptat sa fie Internet Explorer insa cei mai pretentiosi pot opta pentru orice alt browser compatibil.

Desi in poza pare destul de butucanos, dimensiunile sunt unele de bun simt, 110x53x16.7mm iar greutatea de 145g

Cei care deja se gandesc sa-l cumpere, il vor putea gasi in magazinele de specialitate abia in a 2-a jumatate a acestui an. Se va comercializa atat pe culoare neagra cat si silver.

Sursa: HIT.RO

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.