+FML Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Vezi sa ai cablu de alimentare la sursa (nu vine cu cablu).Exagerezi.Fiecare cu parerea lui...Scuteste-ma de ale tale,te rog.Multumesc.
+GodsOtherHand Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Fiecare cu parerea lui...Scuteste-ma de ale tale,te rog.Multumesc.vezi ca aici deja exagerezi. Certativa in privat, sau macar in zone unde nu va vede toata lumea.. nu aici! love is a verb Love is a doing word
+FML Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Dar nu e cearta...Din cate imi aduc eu aminte,aici (in Romania) e democratie,am dreptul sa-mi exprim opiniile in public atata timp cat nu lezeaza un alt cetatean...(cu privire la viata privata,integritatea in viata publica etc.) si-n acelasi timp am dreptul sa nu fiu de acord cu cineva care-mi impune asta.Eu am facut ceva numit ''Cultura civica'',in gimnaziu.Sa stea el 4 ani cu stock-ul pe CPU si sa-mi spuna dupa anii astia cate veri mai tine...
Moderators Courage Posted July 18, 2015 Moderators Report Posted July 18, 2015 Fiecare cu parerea lui...Are 95W TDP, deci nu e cine stie ce.Sa stea el 4 ani cu stock-ul pe CPU si sa-mi spuna dupa anii astia cate veri mai tine...Am stat fara probleme. Acum e in dulap. Se poate seta din BIOS mai silent.
+FML Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 La fostul meu CPU,coolerul...dupa 2 ani,ori l-am retusat,ori schimbat.(nu mai stiu sigur)In fine,am dat configuratia aia cuiva...unui utilizator ocazional si ultima data zicea ca s-a dus...
+GodsOtherHand Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 (edited) La fostul meu CPU,coolerul...dupa 2 ani,ori l-am retusat,ori schimbat.(nu mai stiu sigur)In fine,am dat configuratia aia cuiva...unui utilizator ocazional si ultima data zicea ca s-a dus...eu lam tinut 5 ani, cu tona de praf pe el pana lam curatat. a mers bine. Nu mai generaliza atata. Chiar si cea mai buna bucata de hardware se livreaza cu ocazionalele probleme. Edited July 18, 2015 by GodsOtherHand love is a verb Love is a doing word
+FML Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Stiu,dar e mai bine sa-i zic omului,sa nu ma trezesc dupa cu reclamatii.
Fergust Posted July 19, 2015 Author Report Posted July 19, 2015 http://www.mediadot.ro/wishlist/56511/Ai uitat sa pui si un hard disk..
Moderators Courage Posted July 19, 2015 Moderators Report Posted July 19, 2015 http://www.mediadot.ro/hard-disk-uri/hdd-toshiba-1tb-sata3-7200rpm-32mb
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now