Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fiecare cu parerea lui...

Scuteste-ma de ale tale,te rog.

Multumesc.:)

vezi ca aici deja exagerezi. Certativa in privat, sau macar in zone unde nu va vede toata lumea.. nu aici!

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Dar nu e cearta...Din cate imi aduc eu aminte,aici (in Romania) e democratie,am dreptul sa-mi exprim opiniile in public atata timp cat nu lezeaza un alt cetatean...(cu privire la viata privata,integritatea in viata publica etc.) si-n acelasi timp am dreptul sa nu fiu de acord cu cineva care-mi impune asta.Eu am facut ceva numit ''Cultura civica'',in gimnaziu.

Sa stea el 4 ani cu stock-ul pe CPU si sa-mi spuna dupa anii astia cate veri mai tine...

• Moderators
Posted

Fiecare cu parerea lui...

Are 95W TDP, deci nu e cine stie ce.

Sa stea el 4 ani cu stock-ul pe CPU si sa-mi spuna dupa anii astia cate veri mai tine...

Am stat fara probleme. Acum e in dulap. Se poate seta din BIOS mai silent.

Posted

La fostul meu CPU,coolerul...dupa 2 ani,ori l-am retusat,ori schimbat.(nu mai stiu sigur)

In fine,am dat configuratia aia cuiva...unui utilizator ocazional si ultima data zicea ca s-a dus...

Posted (edited)

La fostul meu CPU,coolerul...dupa 2 ani,ori l-am retusat,ori schimbat.(nu mai stiu sigur)

In fine,am dat configuratia aia cuiva...unui utilizator ocazional si ultima data zicea ca s-a dus...

eu lam tinut 5 ani, cu tona de praf pe el pana lam curatat. a mers bine.

Nu mai generaliza atata. Chiar si cea mai buna bucata de hardware se livreaza cu ocazionalele probleme.

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.