GolF Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Am si eu o prolema legata de forum, mi-am facut un forum phpBB si cand vrea cineva sa se inregistreze apare administrator, nu apare membru, ce pot sa fac ? Sau de ce apare asa ?
gaby Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Ai setat aiurea grupul in care sa intre utilizatorii dupa validare/inregistrare, probabil. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
GolF Posted July 24, 2015 Author Report Posted July 24, 2015 Am facut totul corect, nu are cum, nu stiu de ce
Ruby Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 Imposibil sa fie setat corect si sa iti repartizeze useri in acel grup. Verifica totusi .> ACP -> GENERAL -> BOARD CONFIGURATION -> USER REGISTRATION SETTINGS -> Set Newly Registered Users group to default -> BIFEZI "Yes" Cu asta , dupa inregistrare/validare useri vor fi repartizati la grupul Registred Users (grupul default , grpul membrilor)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now