+Artick Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Salut! Am și eu o problemă cu ipb 3.4x.De câteva zile (aproximativ 2) utilizatorii nu pot da reply la un topic. Se blochează pur și simplu pe textul ” Saving Post .. ”. Menționez, nici staff-ul / fondatorii nu pot da reply. Absolut niciun user. ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 E de la webhost, am patit si eu asta. Pana am schimbat WebHostul Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 E de la webhost, am patit si eu asta. Pana am schimbat WebHostul Daca nu stii te rog sa nu te bagi.1.Pana acum a mers.2.Mai am un domeniu la aceeasi firma de host si functioneaza fara probleme.3.Firma este BTSTelecom. 4.Ma gandesc ca este vreun tabel stricat in baza de date. Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+SnowHD Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Daca nu stii te rog sa nu te bagi.1.Pana acum a mers.2.Mai am un domeniu la aceeasi firma de host si functioneaza fara probleme.3.Firma este BTSTelecom. 4.Ma gandesc ca este vreun tabel stricat in baza de date. Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 (edited) Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Ce ti-am zis eu in postul anterior? Nici pe aia default nu merge. Edited July 16, 2015 by WASD Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+Artick Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Vorbești în necunoștință de cauză. Nu are legătură tema. Tema asta a mai fost pe acest forum și nu aveam probleme. ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Vorbești în necunoștință de cauză. Nu are legătură tema. Tema asta a mai fost pe acest forum și nu aveam probleme.Bine ma, cum zici tu, cand rezolvi lasa-ne rezolvarea domnule GURU ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+Artick Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 (edited) Bine ma, cum zici tu, cand rezolvi lasa-ne rezolvarea domnule GURU !Te rog să lași off-topic-ul, dacă nu știi nu te băga, mare scripter. Edit: Cineva care se pricepe :@ ? Nu ca SnowHD care este scripter profesionist și zice că este de la temă. Edited July 17, 2015 by Marian - ECILA.RO gaming network
Bogdano Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 vez daca te ajuta asta Daca te-am ajutat ,nu ezita sa dai +1.Skipe: bogo.bogo11Y/M: bogdano_bogo@yahoo.comSite: [http://alien-gaming.ro/]
+Artick Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 vez daca te ajuta asta Am rezolvat. Multumesc oricum! ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 (edited) Te rog să lași off-topic-ul, dacă nu știi nu te băga, mare scripter. Edit: Cineva care se pricepe :@ ? Nu ca SnowHD care este scripter profesionist și zice că este de la temă.Acum fara suparare dar si gaby zice asta. Cauta minify in Live Search-ul din ACP. Pe tema standard se intampla la fel sau nu? Ar putea fi o problema cauzata de tema.Stiu ca am patit si eu de la tema... Dar ce sa zici si tu, fara sa ne suparam, pana la urma suntem deschisi problemelor/rezolvarilor. Edited July 17, 2015 by SnowHD Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+BebeGFX Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Am rezolvat. Multumesc oricum!Si care este rezolvarea ?
+Artick Posted July 18, 2015 Author Report Posted July 18, 2015 Da, si pe tema default se intampla la fel. Si care este rezolvarea ?Nicio rezolvare interesanta. Reinstalare IPB. :-j ECILA.RO gaming network
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now