+Artick Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Salut! Am și eu o problemă cu ipb 3.4x.De câteva zile (aproximativ 2) utilizatorii nu pot da reply la un topic. Se blochează pur și simplu pe textul ” Saving Post .. ”. Menționez, nici staff-ul / fondatorii nu pot da reply. Absolut niciun user. ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 E de la webhost, am patit si eu asta. Pana am schimbat WebHostul Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 E de la webhost, am patit si eu asta. Pana am schimbat WebHostul Daca nu stii te rog sa nu te bagi.1.Pana acum a mers.2.Mai am un domeniu la aceeasi firma de host si functioneaza fara probleme.3.Firma este BTSTelecom. 4.Ma gandesc ca este vreun tabel stricat in baza de date. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+SnowHD Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Daca nu stii te rog sa nu te bagi.1.Pana acum a mers.2.Mai am un domeniu la aceeasi firma de host si functioneaza fara probleme.3.Firma este BTSTelecom. 4.Ma gandesc ca este vreun tabel stricat in baza de date. Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 (edited) Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Ce ti-am zis eu in postul anterior? Nici pe aia default nu merge. Edited July 16, 2015 by WASD Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Artick Posted July 16, 2015 Author Report Posted July 16, 2015 Defapt, schimba tema, si o sa vezi ca iti merge Vorbești în necunoștință de cauză. Nu are legătură tema. Tema asta a mai fost pe acest forum și nu aveam probleme. ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Vorbești în necunoștință de cauză. Nu are legătură tema. Tema asta a mai fost pe acest forum și nu aveam probleme.Bine ma, cum zici tu, cand rezolvi lasa-ne rezolvarea domnule GURU ! Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+Artick Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 (edited) Bine ma, cum zici tu, cand rezolvi lasa-ne rezolvarea domnule GURU !Te rog să lași off-topic-ul, dacă nu știi nu te băga, mare scripter. Edit: Cineva care se pricepe :@ ? Nu ca SnowHD care este scripter profesionist și zice că este de la temă. Edited July 17, 2015 by Marian - ECILA.RO gaming network
Bogdano Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 vez daca te ajuta asta Daca te-am ajutat ,nu ezita sa dai +1.Skipe: bogo.bogo11Y/M: bogdano_bogo@yahoo.comSite: [http://alien-gaming.ro/]
+Artick Posted July 17, 2015 Author Report Posted July 17, 2015 vez daca te ajuta asta Am rezolvat. Multumesc oricum! ECILA.RO gaming network
+SnowHD Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 (edited) Te rog să lași off-topic-ul, dacă nu știi nu te băga, mare scripter. Edit: Cineva care se pricepe :@ ? Nu ca SnowHD care este scripter profesionist și zice că este de la temă.Acum fara suparare dar si gaby zice asta. Cauta minify in Live Search-ul din ACP. Pe tema standard se intampla la fel sau nu? Ar putea fi o problema cauzata de tema.Stiu ca am patit si eu de la tema... Dar ce sa zici si tu, fara sa ne suparam, pana la urma suntem deschisi problemelor/rezolvarilor. Edited July 17, 2015 by SnowHD Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+BebeGFX Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Am rezolvat. Multumesc oricum!Si care este rezolvarea ?
+Artick Posted July 18, 2015 Author Report Posted July 18, 2015 Da, si pe tema default se intampla la fel. Si care este rezolvarea ?Nicio rezolvare interesanta. Reinstalare IPB. :-j ECILA.RO gaming network
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now