Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nici , nam stiut ce titlu sa pun la accest topic :)) , deci cand adaug un hook sau altceva , ma baga direct pe index, la fel cand vreau sa schimb numele la subforum stie careva rezolvarea la acceasta problema ? 

Posted

Doamne, cand nu aveti idei de reply pt. +1 postati ca e de la webhost? M-a spart scripter-ul asta de Snow cu webhost-ul lui.

Nici , nam stiut ce titlu sa pun la accest topic :)) , deci cand adaug un hook sau altceva , ma baga direct pe index, la fel cand vreau sa schimb numele la subforum stie careva rezolvarea la acceasta problema ? 

Ce hook-uri ai adaugat ultima data inainte sa ti se "strice" ?

ECILA.RO gaming network

Posted (edited)

Doamne, cand nu aveti idei de reply pt. +1 postati ca e de la webhost? M-a spart scripter-ul asta de Snow cu webhost-ul lui.

Ce hook-uri ai adaugat ultima data inainte sa ti se "strice" ?

De ce esti prost ? Crede-ma ca problema asta nu are legatura cu scripting.

Din ce se pare asa e de la inceput :))) , de cand am instalat platforma .

Stai calm, e de la webhost, dar cand dai refresh o sa vezi ca hook-ul sa instalat, asa fac toate webhosturile puse pe nginx, si nu au limita mai mare de upload. Daia iti face asa.

Edited by SnowHD

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Stai calm, e de la webhost, dar cand dai refresh o sa vezi ca hook-ul sa instalat, asa fac toate webhosturile puse pe nginx, si nu au limita mai mare de upload. Daia iti face asa.

Ia vezi cum vorbesti. Nu ti-a facut nimic sa il faci prost.

Daca tu ai avut webhost de rahat sa stii ca nu toti avem webhost de rahat.

Cand am avut problema am reinstalat IPB si mi-a mers.

Posted

Ia vezi cum vorbesti. Nu ti-a facut nimic sa il faci prost.

Daca tu ai avut webhost de rahat sa stii ca nu toti avem webhost de rahat.

Cand am avut problema am reinstalat IPB si mi-a mers.

Atat il duce mintea, atat face.

Mi-e mila de limbajul tau. Daca tot esti tare-n gura, nu pe forum. Daca m-as cobora la mintea ta, as da de petrol si alte minereuri . Facem forumul de ras, nu de alta. :) O mica intrebare, te-ai certat cu romana ?

Din ce se pare asa e de la inceput :))) , de cand am instalat platforma .

Instaleaza platforma din nou, de pe alt site.

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.