Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. 

De la inceput am avut setata optiunea Immediate e-mail notification la Default follow method on registration (System Settings  >  Members  >  User Profiles), iar asta facea ca fiecare membru sa fie abonat la fiecare topic deschis de el sau in care posta un reply, fiind notificat imediat pe e-mail cu privire la fiecare reply din topicurile respective, depasind limita hostului de e-mailuri permise a fi trimise pe zi.

Am schimbat asta, punand acum "Do not automatically subscribe", insa e valabila doar pentru membrii ce se vor inregistra mai departe, nu si pentru cei deja inregistrati.

P.S. Am dezactivat deja notificarile pe e-mail, lasand disponibila doar Inline Notification.

Intrebarea e: Le pot modifica celor deja inregistrati acel "Auto-follow" ? Fara a le edita tuturor profilul in parte, este o solutie la scara "larga" ?

Capture.jpg

Edited by blabla5369

Posted

Nu este nici o solutie. Este aceeasi problema ca la Time Zone...

Roaga-i pe ei sa isi editeze profilul, sau lasa-i sa primeasca email ca nu faci cine stie ce....

Posted

Nu m-ar deranja ca primesc ei e-mailurile, dar din cauza ca s-au ajuns la topicuri cu cate 70 - 80 de followeri, la orice reply urmator toti acei followeri primeau notificare pe e-mail, iar asta face sa atinga limita de e-mailuri setata de host.

Din aceasta cauza nu se mai trimit nici e-mailurile de validare ale conturilor, pentru cine are problema asta, la mine asta era cauza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.