Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT... Am dat un search si am vazut ca nu s-a mai discutat asta....

ACP-ul imi tot da kick (ma deconecteaza inpoi la pagina de login ACP) cu "Eroarea" 'Your current IP adress does not match with the one in our records.'.

Am cautat si pe net si pe acolo scria ca pot modifica checkip_acp de pe 1 pe 0 in INITDATA.INI, numai ca nu gasesc acest fisier.

Daca imi puteti spune o rezolvare la problema, sau unde mai exact gasesc fisierul acela..

Nu vreau sa imi schimb ip-ul in cel vechi si nici sa imi fac ip static. Eu ma mut ba de pe laptop, ba la PC meu, ba la PC altuia etc etc....

Thx anticipat. :*

Posted

Salut PCT... Am dat un search si am vazut ca nu s-a mai discutat asta....

ACP-ul imi tot da kick (ma deconecteaza inpoi la pagina de login ACP) cu "Eroarea" 'Your current IP adress does not match with the one in our records.'.

Am cautat si pe net si pe acolo scria ca pot modifica checkip_acp de pe 1 pe 0 in INITDATA.INI, numai ca nu gasesc acest fisier.

Daca imi puteti spune o rezolvare la problema, sau unde mai exact gasesc fisierul acela..

Nu vreau sa imi schimb ip-ul in cel vechi si nici sa imi fac ip static. Eu ma mut ba de pe laptop, ba la PC meu, ba la PC altuia etc etc....

Thx anticipat. :*

Pai dupa cat timp iti da Kick,? intri in ACP si iei direct kick sau?

• Upvote 1
Posted

Depinde... Uneori 1 minut, uneori 30 secunde... Nu are un timp anume... 

Apoi nu conteaza cat timp... Poate si o ora eu tot vreau sa rezolv.

Posted

Rezolvarea

Singura metoda este sa faci ca ACP-ul sa nu mai verifice ip-ul adminilor.... Oarecum o metoda de securitate dar am eu alte metode.

Deci am intrat in ftp/public_html/forum/ si acolo am editat fisierul initdata.php si la linia IP_ACP_MATCH sau ceva de genul am schimbat de pe 1 pe 0 :D 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.