Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bună ziua , după o lungă pauză , eu și cu prietenul meu d u L ne-am gândit să redeschidem aimers.

Și a ieșit asta : http://aimers.ro/

Comunitatea a fost deschisă ieri iar fondatorii principali sunt : KronoS & d u L # apoi s-a alăturat nouă Alberto.

Aștept păreri .

O zii bună.

Edited by k r o n o s ~
  • Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• gaby changed the title to Aimers.ro # un nou inceput

Posted

Destul de faina tema insa aveti nevoie de un logo ceva mai potrivit :)

Ce nu este potrivit la el ?

Stiu,este urat satin-ul aplicat..insa voi face altul.

daina mucles daina deles

Posted

Daca ai si sti ce face fake user.. Creaza un user fake , gen robotel , care apare dupa fiecare reply si posteaza ceva standard,setat de tine.

daina mucles daina deles

• 2 weeks later...
Posted

Ai putea incerca la border-bottom la maintitle portocaliul ala care-l folositi si la scris. Ai putea aplica asta si la maintitle-ul de la sidebar.

Ai putea scoate o parte din reclamele cu steam / facebook. Ai in dreapta la meniu, steam si facebook si imediat sub ai steam, facebook si gametracker.

La bara statisticilor ai putea pune cifrele cu portocaliu, la fel si hover-ul de la numele forumurilor care in momentul de fata e ca si cand n-ar fi, sau l-ai putea face sa se albeasca putin, nu neaparat portocaliu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.