Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propun sa se adauge forumul Mituri si legende la Timp liber.

Miturile si legendele sunt pe deoparte niste articole care captiveaza foarte mult atentia cititorilor.

Daca tot avem categoria sport de ce sa nu avem si o zona destinata miturilor si legendelor? :)
Eu zic ca se va "umple" destul de repede si aceasta categorie :)

• gaby changed the title to Propunere categorie mituri si legende

Posted

Nu stiu in ce masura este necesara o noua categorie in momentul de fata. Cred ca pentru inceput putem face un topic in care sa se posteze mituri si legende, sau mai multe topicuri de aces gen. In data ce se vor aduna multe subiecte si dezbateri, discutam daca cream o noua categorie sau nu.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Nu stiu in ce masura este necesara o noua categorie in momentul de fata. Cred ca pentru inceput putem face un topic in care sa se posteze mituri si legende, sau mai multe topicuri de aces gen. In data ce se vor aduna multe subiecte si dezbateri, discutam daca cream o noua categorie sau nu.

Unde se va crea topicul respectiv? :)

Miturile si legendele sunt foarte multe, ele fiind diferite din tara in tara...

Edited by HazZaRD
Posted

Deci la Timp Liber cum facem postam mituri si legende intr-un topic sau facem la fiecare mit si legenda care o scriem cate un topic?
Daca se strang multetopicuri si materiale se va face categorie gen Sport...?

Posted

Asa ma gandeam. Momentan cred ca e suficient un singur topic, sa vedem cum reactioneaza lumea, dar daca crezi ca e mai bine, poti face si fiecare mit/legenda cu topicul ei.

E mai bine fiecare mit si legenda cu topicul ei deoarece daca se va crea apoi categorie automat le vom muta mai usor si nu va mai fi nevoie sa desfacem un topic plin cu materiale :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.