Jump to content

Recommended Posts

Posted

Desi Samsung Galaxy S6 nu vine din fabrica cu un slot pentru un card microSD, exista o posibilitate sa adaugati unul, daca chiar este necesar si nu va deranjeaza ca grosimea telefonului este modificata (in loc de 6.8 mm, 15mm). Totul poate fi facut prin intermediul carcasei dedicate Incipio Ofgrid ce incorporeaza pe langa un slot pentru cardurile microSD de pana la 128 GB si o baterie de 3700 mAh. Aceasta beneficiaza de un mic switch ce permite trecerea intre modurile de utilizare: baterie externa sau slot pentru microSD.

Incipio Ofgrid poate fi achizitionata pentru pretul de 90$ de aici: http://www.incipio.com/chargers/offgrid-backup-battery-cases/samsung-galaxy-s6-battery-cases/offgrid-3700mah-extended-battery-case-samsung-galaxy-s6.html

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Slot microSD pentru Samsung Galaxy S6?

Posted

Hmmm, interesant.

Chiar maine sper sa imi ajunga un S6.

Totusi, 90 de dolari si fara card mi se pare destul de piperat.

Prefer un OTG, ca acesta sa-mi tin aplicatiile ( via pc folder sync ).

Posted

pe bune? iti iei un flagship si 90 de dolari ti se pare piperat? Jur ca nu inteleg oamenii... baterie externa + card extern.. 

Fiecare dupa gusturi si nevoi. Daca am banii sa-i dau pe un S6 asta nu insemna ca trebuie sa-mi cumpar si toate accesoriile de care n-am nevoie pentru el, chair daca acest concept pare interesant la prima vedere.

Si daca citeai mai atent, acolo zice baterie externa + slot de card, deci cardul nu e inclus in banii astia si plus ca bateria externa are doar 3700 Mh.

Personal prefer bateria externa Samsung de 9000 mh, chiar daca e mai "incomoda". Din nou o chestiune de preferinte.

Oricum, cum am zis si mai sus conceptul e interesant si poate fi dezvoltat cu succes si, posibil, daca are cautare, sa mai scada si pretul in viitor, cum se intampla cu multe alte chestii, cel mai simplu exemplu care imi vine acum in minte fiind ssd-urile......

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.