Jump to content

Recommended Posts

Posted

Toshiba a realizat o lista cu toate laptop-urile ce sunt compatibile cu Windows 10, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, si calendarul de upgrae pentru fiecare model in parte. Asa cum era de asteptat, nu numai modelele din 2015 vor fi eligibile pentru update, ci si unele din 2014 si chiar 2013.

"Suntem încântați să putem oferi clienților noștri oportunitatea de a experimenta Windows 10 încă din prima zi de la lansare pe gama nouă de dispozitive, dar și pe multe din modelele deja existente. Am lucrat strâns cu Microsoft pentru a ne asigura că gama noastră 2015 este optimizată pentru a obține cât mai mult din Windows 10 și suntem entuziasmați de lansarea sa pe piață. Consumatorii vor avea libertatea de a se bucura de tot ce e mai bun la dispozitivul lor Toshiba, cât și de cel mai nou sistem de operare Windows." a declarat Sandor van der Ham, Vice Presedinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH.

Lista de care v-am vorbit poate fi gasita la adresa: http://www.toshiba.eu/innovation/generic/windows10/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Toshiba anunta compatibilitatea cu Windows 10

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.