Jump to content

HDD extern wireless cu posibilitatea de a crea fisiere cu parole

Recommended Posts

Buna,

Se pune problema de a avea un HDD extern care sa fie wireless, independent de laptop sau PC, pe care se doreste stocarea folderelor de la diferiti useri, fiecare avand propria parola. O metodologie de tip cloud. Stiti cumva vreo rezolvare la aceasta problema? Puteti sa imi recomandati niste modele?

Multumesc.

Va fi folosit doar in casa, sau mobil? Ca daca e in casa, poti cumpara un router care are port USB, prin care se poate accesa wireless un HDD normal(cu usb) conectat la acel port.

Cat despre partea cu parola pt fiecare user, poti avea mai multe partitii, fiecare partitie criptata cu alta parola.

love is a verb
Love is a doing word

In mare se doreste sa fie indoor, dar ar fi mai bun si varianta mobila. Puteti sa imi recomandati un produs si exemple mai clare ? Este un proiect pe care il avem pentru un client, si clientul a venit cu dorinta asta, fiind foarte putin documentat, adica cat am zis si eu aici, nimic aprofundat, iar pentru mine este prima oara cand ma intalnesc cu un caz de genul (I'm newbee).

Pentru o solutie wireless, sincer nu am idei, si nush sa fi vazut produse care sa faca asta.

dar cautand pe google.. 

http://www.ebay.com/gds/Top-6-Wireless-External-Hard-Drives-/10000000177747415/g.html

Sau poti avea un server care sa ofere fisierele.. dezavantajul fiind ca ai nevoie de un server (ar putea fi un raspberry pi, care e ieftin si consuma putin) si ai nevoie de net pentru a accesa fisierele.

love is a verb
Love is a doing word

Un lucru care nul inteleg la HDDurile astea wireless.. am acces direct la orice fisier din el, sau pot doar sa fac streaming de fisiere video? 

Pentru ca la fiecare vad ca zice '5 utilizatori pot face streaming concomitent la 1080p'. E doar un exemplu cu filme, sau doar filme stie?

love is a verb
Love is a doing word

Da, trebuie sa ai acces (transfer) la fisiere si prin Wi-Fi. Totusi nu am avut experiente deocamdata cu un asemenea dispozitiv.

Un articol pe aceasta tema: http://www.giz.ro/componente-pc/hdd-wireless-o-solutie-de-stocare-eleganta-1520/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif