Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Totul se vede ciudat (HDMI)
  • 2 months later...
Posted

De multe ori v-ati intilnit cu problema ca cablul VGA este prea scurt.Datorita ca HDMI este foarte scump noi folosim VGA.

Cautind pe net VGA am vazut ca este si el cam scump, dar am gasit un site foarte dotat ,are multe lucruri ieftine si livrarea este in toata lumea prin posta.

Nu demult am cumparat un caplu VGA de 10m, il folosesc la conectarea videoproiectorului  care este fixat de tavan si cu un cablu VGA simplu care intra in pachet cu videoproiectorul nu-mi ajungea .Dupa procurarea acestui cablu am dat start la filme J .

Cablul este foarte bun, este turnat dintr-un cauciuc bun ,la indoire nu se crapa .Are cite 2 suruburi fixatoare de PC  sau de videoproiector ceea ce-mi cel mai mult pentru ca se fixeaza foarte bine .Cum si toate cablurile VGA este de culoare universala (negru) cu extremitatile albastre.Este compatibil cu toate PC-urile cu windows cu televizoarele care au port pentru VGA si cu toate videoproiectoarelor de pe piata.El poate fi folosit in scoala ,in sali de conferinta sau chiar si acasa.

Despre livrarea vreau sa va spun ca a fost livrat in Romania ,livrarea a durat 15 zile.

79ywhS.jpg6RNVQ1.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.