Justdapz Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Buna ziua,astazi am incercat sa ii aplic unui membru un warn dar am intalnit aceasta problema http://postimg.org/image/ephz3g1lj/ Nu e numai la gradul Fondator ,la toate gradele care au acces la warn le da aceasta eraore cu :NO_START_PERM: ,am incercat si pe alta tema,dar degeaba
+SnowHD Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Fa upgrade la ipb, de la aia e. Sigur ai 3.3.4 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Justdapz Posted August 8, 2015 Author Report Posted August 8, 2015 Nu am aceasta versiune ip Version: IP.Board 3.4.8
+SnowHD Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Incearca sa instalezi ori 3.4.7 ori aceiasi versiune numai ca descarcata de altundeva. Iti zic sigur ca e de la versiune sau platforma pentru ca pe site-ul lor official a fost postata aceasta problema la support. Si am dat si eu de ea odata. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Justdapz Posted August 9, 2015 Author Report Posted August 9, 2015 am reinstalat si nimic Prima data am luat arhiva de pe webflake.sx si dupa de pe invision
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now