Jump to content

Recommended Posts

Posted

<dl class="pairsJustified">   <li class='post_count desc lighter'> <dt>{title}</dt>    <dd>{content}</dd>   </li>

Adauga asta la fiecare custom field -> Topic View Format  ( Jos de tot )

Posted

<dl class="pairsJustified">   <li class='post_count desc lighter'> <dt>{title}</dt>    <dd>{content}</dd>   </li>

Adauga asta la fiecare custom field -> Topic View Format  ( Jos de tot )

Nu-i da coduri de la tine cand nici nu stii daca el are dl, dt si dd in css.

Posted

Nu-i da coduri de la tine cand nici nu stii daca el are dl, dt si dd in css.

Nu inteleg de ce te bagi, fara sa astepti raspunsul lui. A zis clar ca a adaugat alea dar nu ii apar.

Posted

O sa ma bag si eu, si o sa o iau cu o intrebare pe care voi nu ati putut sa o puneti.

Tu macar ai complectat la profilul tau, acele date ? Complecteaza si dupa fa ce a zis bebe daca tot nu apar.

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Nu inteleg de ce te bagi, fara sa astepti raspunsul lui. A zis clar ca a adaugat alea dar nu ii apar.

Zi-mi si mie unde a zis el ca a adaugat pairsJustified, dl, dd, si dt, ca postul meu despre alea a fost, sau nu ai vazut bine? Chiar nu vad niciunde. Tu daca-i dai codul ala da, poate sa-i apara dar ii apare rau daca nu are in css bagate scripturile pt cele enumerate mai sus.

Ce nu inteleg eu e de ce esti tu asa de arogant, am mai vazut si la alte posturi ca esti cu nasul pe sus. Daca tot vrei s-o luam asa, hai sa joc cu aceeasi moneda, nu inteleg de ce i-ai dat acelasi raspuns care i l-am dat si eu doar ca tu i-ai pus si un cod care poate sa nu fie bun. +1, eh?

Ce ti-am zis eu in postul anterior doar ti-am atras atentia sa nu mai dai coduri care pot fi gresite pentru unii, ii spui cum se rezolva problema si gata, daca vrea sa le personalizeze el n-are decat, poate sa si intrebe, nu trebuie sa-i dai cu toate figurile care le-ai gasit tu cine stie pe unde. Ori ii rezolvi problema calumea, ori nu te bagi. Simplu!

• Upvote 1
Posted

Zi-mi si mie unde a zis el ca a adaugat pairsJustified, dl, dd, si dt, ca postul meu despre alea a fost, sau nu ai vazut bine? Chiar nu vad niciunde. Tu daca-i dai codul ala da, poate sa-i apara dar ii apare rau daca nu are in css bagate scripturile pt cele enumerate mai sus.

Ce nu inteleg eu e de ce esti tu asa de arogant, am mai vazut si la alte posturi ca esti cu nasul pe sus. Daca tot vrei s-o luam asa, hai sa joc cu aceeasi moneda, nu inteleg de ce i-ai dat acelasi raspuns care i l-am dat si eu doar ca tu i-ai pus si un cod care poate sa nu fie bun. +1, eh?

Ce ti-am zis eu in postul anterior doar ti-am atras atentia sa nu mai dai coduri care pot fi gresite pentru unii, ii spui cum se rezolva problema si gata, daca vrea sa le personalizeze el n-are decat, poate sa si intrebe, nu trebuie sa-i dai cu toate figurile care le-ai gasit tu cine stie pe unde. Ori ii rezolvi problema calumea, ori nu te bagi. Simplu!

Omule, nu inteleg de ce te bagi?, daca are vreo problema poate posta. Dar odata ce omu nu a postat nimica astepti raspunsul lui. El a completat alea si nu ii apare in topic oare din ce problema sa fie domnule?.

Si cum dau coduri care pot fi gresite pentru uni?, apropo tu ai postat raspunsu ala in topicu cu problema mea la shoutbox si de atunci nu ai mai zis nimica. Ai facut doar un +1.

Odata ce s-au postat solutii astepti tata raspunsul celui cu problema, nu incepi tu sa sari pe aici ca nustiu ce ca nustiu ce.

Posted

Omule, nu inteleg de ce te bagi?, daca are vreo problema poate posta. Dar odata ce omu nu a postat nimica astepti raspunsul lui. El a completat alea si nu ii apare in topic oare din ce problema sa fie domnule?.

Odata ce s-au postat solutii astepti tata raspunsul celui cu problema, nu incepi tu sa sari pe aici ca nustiu ce ca nustiu ce.

Of of, continui sa te crezi asa de superior... Ma faci sa rad, sincer. LOL! :))

Uite paradoxul, tu-mi zici mie sa am rabdare sa vad daca a rezolvat dar uita-te cine a dat primul raspuns cu sa se uite la Topic View Format, apoi uita-te cine a comentat imediat dupa cu exact acelasi raspuns (TU!), fara sa astepte sa vada daca a rezolvat cu raspunsul meu sau nu, pe langa ca n-ai asteptat, ai mai dat si acelasi raspuns doar ca ai mai bagat niste coduri la el ca na, sa fie putin diferit sa nu zica lumea ca e pt +1, si repet, coduri care pot sa nu-i functioneze deoarece pt alea are nevoie de scripturi css, ce-i asa greu sa intelegi ca nu toata lumea are acele scripturi in css? Sau e greu sa intelegi ca se poate sa nu fie bune codurile tale, superiorule? Ca de, sunt ale tale, tot ce e al tau trebuie sa fie bine si sa fie sfant! Asadar, spune-mi mie cine n-a asteptat "tata" sa vada daca a rezolvat sau nu problema. See, argumentul tau cade inca din primul rand.

Si cum dau coduri care pot fi gresite pentru uni?, apropo tu ai postat raspunsu ala in topicu cu problema mea la shoutbox si de atunci nu ai mai zis nimica. Ai facut doar un +1.

Pt faza cu codurile, uita-te mai sus de ce pot fi gresite.

Chestia cu shoutboxul. Si eu am avut aceeasi problema doar ca la mine pe langa shoutbox, nu mergeau nici cele de care te-am intrebat, am facut acel lucru pentru a vedea daca ai exact aceeasi problema care am avut-o eu dar se pare ca la tine a fost altceva, motiv pentru care n-am mai postat deoarece nu stiam ce poate avea, deci de ce sa continui sa postez cand n-aveam idee ce are? Daca nu-ti mergeau cele de care te-am intrebat, sitam exact ce avea, asa cum se pare ca-ti merg, n-am idee. Deci spune-mi tu mie, a fost pentru +1, nu? Se pare ca mai nou culesul de informatii e vazut ca +1 acum...

Nu inteleg ce tot continui sa-mi zici chestia asta: "El a completat alea si nu ii apare in topic" cumva te lasa vederea si memoria? Eu i-am zis sa se uite la Topic View Format in caz ca l-a completat, pe langa ca nu e scris niciunde ca e completat campul asta, tu-mi mai sari mie in cap ca "da, ii completat, ce nu intelegi? dar totusi adauga codurile alea la Topic View Format" see, atat de mediocru ai putut fii la chestia asta, vezi ce face aroganta? In cazul tau, TE FACE DE RUSINE! Mai lasa si tu din aerele astea de superior ca nu esti! Si cu asta eu am incheiat, n-are rost sa ma cert cu peretii.

• Upvote 1
Posted

Snow am complectat datele http://s11.postimg.org/ugw1bdlcj/Untitled.png

Topic View Format era complectat dar nu aparea am complectat si cu ce mia dat BebeGFX si nimic tot nu apare

eu nu vad sa ai complectat skype si alea. Apropo, ai setat cum trebuie in custom profile ?

si apropo bebe, lasa si tu cearta asta, ca aici ai picat de fraier, nu ai dat nimic concret. Omu asta ce sa vada ? Un cod ? El nici nu stie daca e ok facut sau nu, si tu zici ca la bagat, cand el a zis dabea cu 45 minute in urma ca la bagat :)))

Posted (edited)

Adauga in ipb_styles.css, jos de tot :

.extraUserInfo{
  font-size:11px;
  padding:4px 5px;
;
width: 175px;
background: #292929;
}

.pairsJustified {
margin: 2px 0 0;
font-size: 9px;
border-bottom: 1px dashed #3B3B3B!important;
overflow: hidden;
line-height: 1.5;
}

.pairsJustified dt {
padding-right: 5px;
font-size: 11px!important;
float: left;
text-align: left;
max-width: 100%;
margin-right: 5px;
color: #527496 ;
}

.pairsJustified dd {
float: right;
font-size: 10px!important;
text-align: right;
max-width: 100%;
color: #bcd380;
}

PS : Nu mai copia topicurile si forumurile de pe acest forum, pe al tau. Nu e frumos :)

Edited by SnowHD

Posted

Vezi ca nu-i bun codul de la Topic View Format. Si daca ma uit, chiar am avut dreptate cu cod care nu functioneaza, aviz la BebeGFX care nu a dat codul complet.

Tie in cod iti lipsesc </li></dl> adauga alea la sfarsit. Atentie, verifica si la celelalte custom field-uri pe care le ai ca nu cumva sa-ti lispeasca portiuni de cod si acolo. Daca tot nu apare, anunta-ma.

Posted

Vezi ca nu-i bun codul de la Topic View Format. Si daca ma uit, chiar am avut dreptate cu cod care nu functioneaza, aviz la BebeGFX care nu a dat codul complet.

Tie in cod iti lipsesc </li></dl> adauga alea la sfarsit. Atentie, verifica si la celelalte custom field-uri pe care le ai ca nu cumva sa-ti lispeasca portiuni de cod si acolo. Daca tot nu apare, anunta-ma.

Codu l-am luat chiar din custom profile field de la mine, care functioneaza. Si cine isi da domne aere pe aicea a?

Posted

am adaugat in ipb_styles.css si am pus si </li></dl> in topic view format dar nu apare 

Daca ai facut toate astea, singurul lucru care-mi mai vine in minte e ca ai sters foreach-ul care-ti genereaza custom field-urile la userinfopane.

Du-te deschide tema ta dai Global Templates -> userInfoPane si verifica daca undeva jos ai chestia asta:

<foreach loop="customFieldsOuter:$author['custom_fields'] as $group => $data">
    <foreach loop="customFields:$author['custom_fields'][ $group ] as $field">
     <if test="$field != ''">
      <li>
       {$field}
      </li>
     </if>
    </foreach>
   </foreach>

PS: @BebeGFX: Misto +1, gg, very useful post!

Posted

Okay, deci m-am uitat pe forumul lui si cum am zis si mai sus cu 2 posture, ii lipsea foreach-ul care ii genera custom field-urile.

Am adaugat undeva jos in userInfoPane foreach-ul lipsa si au aparut toate.

Codul:

<foreach loop="customFieldsOuter:$author['custom_fields'] as $group => $data">
    <foreach loop="customFields:$author['custom_fields'][ $group ] as $field">
     <if test="$field != ''">
      <li>
       {$field}
      </li>
     </if>
    </foreach>
   </foreach>
  • Upvote 1
Posted

Okay, deci m-am uitat pe forumul lui si cum am zis si mai sus cu 2 posture, ii lipsea foreach-ul care ii genera custom field-urile.

Am adaugat undeva jos in userInfoPane foreach-ul lipsa si au aparut toate.

Codul:

Hidden Content

Mersi +1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.