Ft.. Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Salut PCTroubleshooting. Am o problema. Am sters tot din Fillezilla (foloseam ipb 3.4.6) si am vrut sa-l schimb la 4.0 si bla, bla... Dar nu prea conteaza, dar am instalat din nou 3.4.6 si acuma nustiu de ce nu apare niciun board nimic. Cand am instalat iarasi aceasta versiune, acolo am pus baza de date actuala. Deci tot din fillezilla am sters, dar baza de date a ramas. Am pus aceleasi date de la baza de date pe care o aveam eu inainte si a mers, am instalat forumul. De ce nu am niciun user nimic? Poate trebuie sa fac o baza de date noua si sa pun bakup-ul la baza de date ?
Ft.. Posted August 12, 2015 Author Report Posted August 12, 2015 Deci vad ca nu raspunde nimeni. Scuzati de 2x post, deci pe scurt: Spuneti-mi si mie cum pun back-upul asta la forum. Am back-up la forum, tot, baza de date etc.
+BebeGFX Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Pai intrebarea mea este ce cauta topicul acesta aici?Tu vezi unde ma rog ai postat? [PC Troubleshooting Feedback Bug-uri, Sugestii & Feedback ]
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now