gaby Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Cu ajutorul lui razvy_10 si al lui aligaby, am creat o pagina cu bancuri.Cum functioneaza aceasta pagina ?La deschidere va va afisa un banc, apoi veti apasa pe link-ul [Alt Banc] si va va afisa altul, si tot asa.Pentru deschidere click aici: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
CatalinuTz Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Salut tuturor, sunt nou pe acest forum si imi place foarte mult aceasta pagina. 1
Adinaky Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Buna ideea... trebuia si ceva amuzant off-topic. You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.
alecsandru22 Posted July 22, 2012 Report Posted July 22, 2012 Cel mai naspa script pe care l-am vazut, intr-u interval de 1 minut s-au repetat 5 bancuri. E clar cat de bun e.
+GodsOtherHand Posted July 22, 2012 Report Posted July 22, 2012 tu tiai facut cont numa sa comentezi ce naspa e scriptu? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted July 23, 2012 Author Report Posted July 23, 2012 Cam asa ceva, probabil. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
misucatinas Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Poate nu ar trebui sa scriu aici dupa atata timp cat nu a fost activ, dar acest thread e pinned si nu merge link-ul din pacate...PS: iubesc bancuri,
gaby Posted November 18, 2015 Author Report Posted November 18, 2015 Merci de atentionare, am rezolvat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now