Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, de câteva zile mă confrunt cu problema asta la windows 7 ultimate , îmi apare niște programe in bară care apar și dispar instantaneu. Nu pot să fac poză să vedeți despre ce este vorba.

Am dat o SCANARE cu Advanced System Care și cu Windows Defender și zice că nu a găsit niciun dăutor, ce să fac?

EDIT: Cel mai des apare când mă joc un joc, precum CS 1.6, SAMP & CS:GO.

• gaby changed the title to Activitatile apar in bara de jos si dispar!?

Posted

TI-as sugerea sa efectuezi o scanare si cu KIS 2015: http://shop.kaspersky.ro/versiuni-trial sau versiunea online: Kaspersky Security scan, eventual si https://www.malwarebytes.org/.

Totusi, e posibil ca programele in cauza sa nu fie neaparat virusi in adevaratul sens al cuvantului. Daca si Kaspersky + Malwarebytes spun ca esti curat mi-e greu sa iti ofer o solutie avand in vedere ca detaliile oferite de tine sunt mai mult decat modeste.

Te poti uita si prin task manager dupa procese dubioase, in incercarea de a le identifica.

Cea mai simpla chestie pe care ai mai pueta sa o incerci ar fi un system restore de la o data cand totul mergea ok: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/what-is-system-restore#1TC=windows-7

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Ai Skype-ul meu?

Da .

EDIT// Am făcut tot ce a spus gabi și Terror și tot așa îmi face .

Edited by Jucarie
Posted

Vezi daca esti norocos si ai un punct de restaurare creat inainte de aparitia acestei probleme.

Verifica astfel : Click dreapta pe My Computer -> Properties -> System Protection -> System Restore 

Daca ai mai putin noroc poti urma sfatul lui Terror de mai sus.

Si inca un sfat din partea mea : dupa ce faci reinstalare / upgrade ar fi bine sa iti faci o imagine de backup a partitiei C cu un program specializat gen Macrium Reflect / Acronis / Paragon ...etc. Asa vei fi scutit de eventuale nepaceri in viitor.

Posted

@Larry - nu e musai program ''special'',si din OS poti face asta.

Asa e, dar eu nu m-as risca.

Nu se compara niciunul din prgramele aminitite de mine mai sus cu backup -ul clasic din windows atat la functionalitate cat si la " user friendly ".

Posted

Asa e, dar eu nu m-as risca.

Nu se compara niciunul din prgramele aminitite de mine mai sus cu backup -ul clasic din windows atat la functionalitate cat si la " user friendly ".

Astea deja sunt stereotipuri,n-am pomenit la niciun sistem de operare sa crape de la un back-up build-in.

Cat despre ''User Friendly'',depinde...de la caz la caz,eu gasesc foarte nereusite unele 3rd-party-uri,tocmai din punctul asta de vedere...

Posted

Astea deja sunt stereotipuri,n-am pomenit la niciun sistem de operare sa crape de la un back-up build-in.

Cat despre ''User Friendly'',depinde...de la caz la caz,eu gasesc foarte nereusite unele 3rd-party-uri,tocmai din punctul asta de vedere...

Haide pe skype .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.