Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua! Sunt proprietara unei pensiuni, acum doua zile am avut un conflict cu doi tineri care mi-au devastat la propriu o camera, facand multe pagube materiale. Am inteles de la o prietena ca exista un site unde noi, proprietarii putem sa cautam numele oamenilor care se cazeaza pentru a vedea daca au antecedente, insa nu stiu numele acelui site. Ma puteti ajuta? Consider ca si in Romania oamenii trebuie sa se respecte intre ei, indiferent daca e client sau proprietar!

Posted

Nu am auzit de un astfel de site, si din cautarile efectuate pana in momentul de fata nu am dat peste unul. Nici nu cred ca este legal sa se publice datele/numele turistilor/clientilor fara acordul lor. Daca tot vi s-a spus ca ar exista asa ceva, de ce nu vi s-a spus si adresa lui?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Informare cu privire la antecedente turisti?
Posted

Da..intreb si eu acuma sa ma aflu in treaba. 

Toata chestia asta banuiesc ca a fost facuta legal.. deci aveti datele indivizilor, si se poate chema politia, nu? Din cate stiu cand mergi la o pensiune se semneaza o foaie pe care se trece cineva (nume, prenume, CNP, etc), suma platita, cate zile sta... 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ca sa fiu si eu putin carcotas, uitandu-ma la temeiul legal, am gasit urmatoarele randuri:

Este legala adaugarea reclamatiilor impotriva Clientilor Neseriosi intr-o Baza Nationala, care sa fie accesibila membrilor in vederea protejarii de prejudicii? Da! Este 100% Legal.
Legea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal 677/2001 ofera dreptul de a pune datele personale la dispozitia tertilor fara consimtamantul acestora conform Alineat 20 Art C) atunci cand acest lucru este necesar. Mai jos este reprodus textul legii:

"c) cand este necesar pentru incheierea sau pentru executarea unui contract incheiat ori care se va incheia, in interesul persoanei vizate, intre operator si un tert;"

Sa inteleg ca este interesul turistului rau intentionat sa stie toata lumea ca a provocat pagube?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.