Jump to content

Recommended Posts

Posted

as dori sa imi fac un abonament pentru furnizarea serviciului de internet asupra unui smartphone. si m-ar interesa cativa furnizori/abonamente de incredere fara prea multe tam-tam-uri. strict internet.

eventual, o lista cu preturi.

tin sa specific ca folosesc o cartela orange prepay. nu sunt inregistrat pe nicaieri cu nici un abonament. doresc doar sa beneficiez de internet mai peste tot unde ma deplasez.

Posted

Nush cum e la restu, eu iti zic cum am eu acuma. Am telefon dual-sim, asa ca:

Abonament de la vodafone unde am putin net, dar nu il folosesc. A venit cu abonamentu vechi de pe vremea cand nu aveam dual-sim.

Cartela de net de la digi. Cu 10 lei pe luna am 5giga de trafic la viteza buna, dupa care viteza scade la ceva kilobiti pe secunda.. dar am net in continuare. Dar de pe asta nu pot suna sau da mesaje. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu stiu. Uitate pe site-ul celor de la RDS si vezi ce oferte au. Cred ca trebuie sa ai si internet + tv de la ei pentru anumite oferte..nu le prea cunosc nici eu.

Numa vezi, ca pe cartela aia nu ai cum sa suni sau mesaje..deci ai nevoie neaparat de telefon dual-sim

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Alocarea unui abonament la internet pe smartphone

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.