Mr_SkyRay Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Versiune IPB: 3.4.8 - Ne licentiataLocatia unde apare problema: -Pluginele instalate pe forum: Shoutbox si Custom Sidebar BlocksMiam facut si eu un mic post de radio acu cam 2 ore si doresc sa il pun pe forum sa se auda si sa nu se intrerupa cand ma duc pe topicuri etc..Ma puteti ajuta si pe mine?? flashplayer_sc_x5745.zip Descarcati arhiva asta si spunetimi cum vac va rog up
+SnowHD Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Iti faci un flash player. Cauta pe google flash player generator, sau shoutcast player generator. Si codu ala il pui pe forum, unde vrei tu sa apara Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Mr_SkyRay Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 Iti faci un flash player. Cauta pe google flash player generator, sau shoutcast player generator. Si codu ala il pui pe forum, unde vrei tu sa apara Am facut dar nu stiu cum sa il bag unde vreau eu sau cum sa il bag
+Swepy Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 (edited) Am facut dar nu stiu cum sa il bag unde vreau eu sau cum sa il bag ACP > System > Ad code Integration > Board Index > Si Daca vrei ca radioul sa fie dedesuptul logo-ului pui codul radioului la Override Header Code, Daca vrei sa se afle in dreapta forumului, unde sunt stats update-urile si alea pui la Override Footer Code si a 3 optiune daca vrei sa se afle in josul paginii pune codul in acseta Sidebar Code Edited September 23, 2015 by Swepy
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now