Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Compatibilitate placa de baza cu procesor?
Posted

Salutari am urmatorul pc http://i60.tinypic.com/2ebs9cl.png  cumparat in 2008

Ma intrebam ce procesor ar mai fi compatibil cu placa de baza ? . el se misca destul de ok cu 2gb ram dar imi prea face problema la jocurile mai mari

Se poate sa iti faca probleme si din cauza ca ai putina memorie RAM, si poate tot ce tiar trebui ar fi sa mai pui RAM. Cel mai bine ar fi sa ne zici ce placa video, procesor, placa de baza ai, ca sa te putem sfatui cat mai bine. Degeaba iei un procesor mai bun daca problema ta e de la placa video sau de la prea putini rami. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Asta ar trebui sa fie placa ta de baza: http://www.msi.com/product/mb/K9VGMV.html#hero-overview. O recunosti?

Lista cu procesoarele (CPU) suportate e urmatoarea:
Supports 64-bit AMD® Athlon™ 64 / Athlon™ 64FX /Athlon 64 X2 processor (Socket AM2)
Supports Sempron CPU: 3000+, 3200+, 3400+, 3500+, 3600+, 3800+
Supports Athlon 64 CPU: 3500+, 3800+
Supports Athlon 64 X2 CPU: 3800+, 4000+, 4200, 4400+, 4600+, 4800+, 5000+, 5200+

Ai putea incerca sa pui un dual core (Athlon 64 X25000+ de exemplu), insa nu stiu cat de tare te va ajuta tinand cont ca procesorul are ceva ani in spate si restul configuratiei este veche si ea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Aceasta este.  cum adica configuratia veche nu pot face nimic?

si de unde as putea cumpara procesoare de genul

Edited by Andy T
Posted (edited)

2gb ram pe windows 7 si mai vrei sa te si joci ? :D pune windows xp si fara sa-i schimbi procesorul o sa vezi ca merge mai bine.Nu te complica cu electronice de pe olx.mai ales procesor, dai 50 de ron pe el, 20 ron pe transport si dupa 2 zile face puf.Lol are nevoie de placa video decenta.Stiu ca si mie imi sacadeaza pe un laptop dual core din 2008

Edited by VladOcs
Posted (edited)

Problema este ca am incercat sa bag windowx xp sp2 am bagat totul a functionat inafara de sunet am incercat sa bag cu raksound sau ceva de genu tot nu a mers ma ajutati va rog?

Nici char asa placa video decenta am dat graficile la maxim si aveam 20 fps..

Acum le am pe toate la mediu si am 70 fps daca fac zoom maxim si la departat 55-60 si cand sunt toti la gramada + minioni 25 .. problema este cu xp-ul imi va mai ridica fps? si performantele?

si sa stii ca imi ruleaza bine cu 2gb ram pe 7 :D

Edited by Andy T
Posted

Nu am mai putut da edit imi puteti lasa un link de download windows xp sp3 m-am informat si am obs ca sp2 este depasit mult. mai ales in privinta securitati

• 3 years later...
Posted

salut. ma poate ajuta cineva, ca nu prea ma pricep. am o placa de baza :   HP Pavilion Notebook model 80A5  si nu stiu ce procesor e compatibil, as vrea ceva  de 3,5 Ghz, actual am i5 de 2,3 Ghz. Multumesc anticipat

45719055_2268752960023031_6866748473954271232_n.jpg

Posted
On 11/9/2018 at 5:08 PM, CristianTuca said:

salut. ma poate ajuta cineva, ca nu prea ma pricep. am o placa de baza :   HP Pavilion Notebook model 80A5  si nu stiu ce procesor e compatibil, as vrea ceva  de 3,5 Ghz, actual am i5 de 2,3 Ghz. Multumesc anticipat

45719055_2268752960023031_6866748473954271232_n.jpg

Daca ai laptop se cam complica treaba :) Din cate vad in poza aia ai o placa de baza din seria de procesoare cu "-U" la sfarsit ceea ce inseamna ultra low voltage, ceea inseamna ca s-ar putea sa fie direct atasat pe placa de baza ( lipit ), ceea ce inseamna ca nu se poate schimba.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.