Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Pareri Realistic Life Blog

Posted

Daca vrei sa iti faci pagina de Facebook, fa una separata, lasa contul personal sa fie personal.

O pagina de Facebook e buna in incercarea de a directiona ceva trafic (de pe fb) pe blogul tau. Desigur, ai nevoie de like-uri/followers mai intai.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca vrei sa iti faci pagina de Facebook, fa una separata, lasa contul personal sa fie personal.

O pagina de Facebook e buna in incercarea de a directiona ceva trafic (de pe fb) pe blogul tau. Desigur, ai nevoie de like-uri/followers mai intai.

asta am vrut sa zic, nu dau bani pentru a ma sponsoriza, a dat un prieten si a avut in 2 zile maxim 50 likes .

de unde sa strang atatea ?

Posted

Pe Internet Explorer siderbar-ul intra in "body" si nu este afisat corespunzator.

Playerele pe site-uri erau la moda prin 2005, acum, in majoritatea timpului sunt enervante. De ce as vrea ca muzica pe care o ascult eu in timp ce navighez pe internet sa se intercaleze cu cea de pe blogul tau? Daca ti neaparat sa faci un "mini radio" ar trebui sa faci o pagina separata.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pe Internet Explorer siderbar-ul intra in "body" si nu este afisat corespunzator.

Playerele pe site-uri erau la moda prin 2005, acum, in majoritatea timpului sunt enervante. De ce as vrea ca muzica pe care o ascult eu in timp ce navighez pe internet sa se intercaleze cu cea de pe blogul tau? Daca ti neaparat sa faci un "mini radio" ar trebui sa faci o pagina separata.

de fundal ziceam, e mai "realistic" daca ma intelegi .

poate unii si-o doresc, altii nu.

• 2 weeks later...
Posted

Fi precis pe numele ce il alegi un timp destul de lung chiar daca iti place sau nu !

Cum sa zis si mai sus mai bine faci un loc cu un player sau cum ii zice si cine doreste asculta cine nu, nu .

Si pagina de pe facebook ori nu am inteles eu ori ai zis ca nu sti cum sa faci aprecieri!

Pai simplu !

Adaugi postari de pe site-ul tau dar scurte cu redirecta catre site-ul tau continand postare intreaga!

Apoi sunt multe grupuri/pagini de publicitate ai loc cat vrei ...

Ma-si bucura daca am fost de ajutor !

Succes !

Posted

Fi precis pe numele ce il alegi un timp destul de lung chiar daca iti place sau nu !

Cum sa zis si mai sus mai bine faci un loc cu un player sau cum ii zice si cine doreste asculta cine nu, nu .

Si pagina de pe facebook ori nu am inteles eu ori ai zis ca nu sti cum sa faci aprecieri!

Pai simplu !

Adaugi postari de pe site-ul tau dar scurte cu redirecta catre site-ul tau continand postare intreaga!

Apoi sunt multe grupuri/pagini de publicitate ai loc cat vrei ...

Ma-si bucura daca am fost de ajutor !

Succes !

s-a schimbat domeniul, numai este acela, totusi, am 103 aprecieri pe pagina de fb, si cam ce grupuri sunt de publicitate?

p.s: asta e domeniul nou, am facut reclama pe cel vechi tonithunder.wordpress.com

Posted

Scri in search sus doar.. Publicitate si iti da cate doresti !

Lasa-mi pm cu facebook.ul tau iti dau add mai te ajut cu cate o idee daca pot :) !

multumesc, o sa iti dau add.

subiect nou 

"părerea mea despre vechiul război Zmenta vs. Codrin"

https://tonithunder.wordpress.com/2015/09/28/parere-vechiul-razboi-cordin-bradea-vs-zmenta/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.