Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am folosit de curand pe laptop programul Tunnelbear. Nu ma pricep prea bine, ideea este ca acest programel imi oferea un VPN de SUA, aveam nevoie de acest VPN pentru a trece de blocarea pe regiuni la Xbox-ul meu (oricum  nu a functionat nici asta)

Opresc Tunnelbear, mai stau ce stau pe net, inchid laptopul si cand il deschid iar, surpriza, nu mai merge netul.

Am un router wireless TrendNet, pe laptop imi apare ca e conectat la reteaua mea wireless si ca are Internet Connection, dar cand deschid browserul Chrome, imi apare urmatoarea eroare:

"Aceasta pagina web nu este disponibila

DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG "

Pe Desktop-ul conectat la aceeasi retea wireless, pe xbox si pe telefon imi merge internetul.

Am incercat niste chestii de pe google dar nu m-au ajutat prea mult, am nevoie urgenta de ajutor.

Posted

Or sa le incerc cand ajunge laptopul acasa, cred ca al doilea link ma va rezolva.

Vad ca esti mai documentat decat mine, ai vreo idee cum sa trec de blocarea pe regiune la xbox live?

Practic aia nu te lasa sa downloadezi jocul pe care il dau moca, daca esti din Romania.

Si nu e chiar moca, pentru ca am platit pentru abonamentul Gold (trb sa ai abonament gold ca sa primesti jocurile astea)

Ce am vazut pana acum e ca ar trebui sa faci rost de VPN de america, sa conectezi Xbox-ul la PC / laptop astfel incat internetul sa vina din laptop, si abia atunci sa dai download. 

Explicatia e de balta, dar sper ca ai inteles. 

Multumesc pentru raspuns apropo.

Posted

Link-ul pt xbox nu e ce imi trb mie.

Localele sunt setate pe UK deja, dar asta e sa ai acces la marketplace.

Eu vreau sa dau jos ceva de pe marketplace, si ca sa fac trb asta nu am voie sa fiu cu consola in Romania. Ideea este sa-i pacalesc ca ma aflu cu consola in America de exemplu, atunci cand dau download. 

Daca nu esti documentat in domeniu e ok...poate cunosti pe cnv care este?

Si in legatura cu laptopul, a venit sora-mea cu el acasa dar a uitat cablul :((

Maine incercam.

Posted

Incerc cu un system restore ca mi se pare cel mai ideal, geniala treaba asta. 

De tinut minte sa creez puncte de restore inainte sa iasa inginerul IT din mine.

Am avut restore fix inainte sa instalez tunnel bear. Daca tot nu merge inseamna ca nu a fost Tunnel Bear. 

Acum se incarca.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.