Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ce părere aveți despre comunitatea www.livegame.ro și ce îmi propuneți? Topicurile le fac acum.. În vreo jumătate de oră sunt gata, recent am terminat categoriile, forumurile și sub-forumurile. Este recent deschisă. Recomand HZONE !

O să fac LG Radio, Jocuri online... și multe altele deoarece am spațiu nelimitat, defapt necontorizat.

Am încercat să fiu cât mai original. Nu am pus resurse gaming.

Posted

De asta ma indoiesc, header de la indungi, f_icons de la ecila si un pattern la maintitle gasit la orice tema.

Serios cand o sa intelegeti ca comunitatiile de gaming sunt facute pentru copii nu de copii -.-

Tema.. asta-i nasoală rău.. Primul lucru pe care-l faceți, este TEMA ! Alte păreri? Lasă tema. Acum lucrez la LiveGame V0.5

Posted

Tema.. asta-i nasoală rău.. Primul lucru pe care-l faceți, este TEMA ! Alte păreri? Lasă tema. Acum lucrez la LiveGame V0.5

Daca faceti un topic aici e pentru ati cere parerea asupra design-ului pagini tale web, ai un design de cacat, mai mult detalii ai mai sus, nu-ti convin criticile negative, nu face un topic aici crezand ca asa castigi cea reclama pentru site-ul tau.

Posted (edited)

Nu știu ce nu vă place la temă :-? Că nu are background de gaming, cu mașini sau altceva și că e negru? =))

Am văzut teme mai urâte ca astea. De exemplu bluegame sau cum se numește comunitatea aia. Mie așa îmi place, cu width 100% oricum, o să pun altă temă sau o să fac. Și nu e 

tema de la csredstars.com

E tema www.rog-west.ro mi-a dat-o un prieten. 

Edited by Lucian50
Posted

Si alt exemplu de comunitate care apare si dispare de pe o zi pe alta.

A dispărut deoarece nu am avut webhost de calitate. Calitatea hosturilor din românia e foarte slabă. Trebuia să iau de la iFastNet, doar că nu am card / paypal

Posted

A dispărut deoarece nu am avut webhost de calitate. Calitatea hosturilor din românia e foarte slabă. Trebuia să iau de la iFastNet, doar că nu am card / paypal

Nu da vina pe hosturi, sunt multe comunitati care au host de la firme din Romania si se tin bine. Vina aici ti se atribuie doar tie. Probabil ai vazut un pret avantajos si te-ai aruncat in mare fara sa stii sa inoti. Nimeni nu-ti acorda calitate la un pret de nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.