Twister Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Salutare ,exista un hook pentru booti , nu cei cu reclame , un fel de generator traffic dar sa se inregistreze membri nu , guest. 1
+duL @ Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Nu cred ca exista asa ceva , ai vazut tu undeva ? daina mucles daina deles
Twister Posted September 4, 2015 Author Report Posted September 4, 2015 Da ,sunt si cei care fac post uri singurei , eu as vrea.macar sa se logheze atat. Si cum adaug google , facbook , etc?
Cosminz Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Wars.ro au spambot, intreaba-i pe ei!
Twister Posted September 5, 2015 Author Report Posted September 5, 2015 Ce te face sa crezi ca imi vor da? o sa zic ca nu au ei boti , sau cel mai fericit caz ca.nu il dau. 1
+Ezel.LCS Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Sa inteleg ca tu vrei un program care sa iti faca conturi pe forum? Nu stiu daca e asa ceva. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+BebeGFX Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Sa inteleg ca tu vrei un program care sa iti faca conturi pe forum? Nu stiu daca e asa ceva.Exista.Ce te face sa crezi ca imi vor da?o sa zic ca nu au ei boti , sau cel mai fericit caz ca.nu il dau.Costa money acel programel care face conturi pe diferite forumuri si creeaza topicuri samd...Si nu e ieftin.
+Artick Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Exista.Costa money acel programel care face conturi pe diferite forumuri si creeaza topicuri samd...Si nu e ieftin.Din câte știu niciun hook nu este ” cu money ” așa cum zici tu. Cu toate că money este din engleză. Dacă tot spui că ar fii cu bani, ne poți spune de unde putem să-l achiziționăm? :-j ECILA.RO gaming network
+Ezel.LCS Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 https://www.invisionpower.com/ , aici le gasesti pe toate. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+BebeGFX Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) Din câte știu niciun hook nu este ” cu money ” așa cum zici tu. Cu toate că money este din engleză. Dacă tot spui că ar fii cu bani, ne poți spune de unde putem să-l achiziționăm? :-j Am zis cumva cuvantul hook?Ia uita-te dinou la ce am scris eu. Ezel, el se refera la programu ala care trimit rusi booti sa posteze pe forumuri cacaturi de site-uri cu nustiu ce.Am uitat cum se cheama programu, dar orichum din ce imi aduc aminte este ori 50 euro ori 150 euro ori mai scump. UP>!!! : http://www.botmasterlabs.net/ Uite aici, costa de la 150 euro pana la 650 euro.Nu te apuca sa cauti pe net versiuni free sau mai ieftine deoarece iti irosesti timpul si bani.Am prieteni care au gasit pe net versiuni la 15 euro sau nu mai stiu eu cat si au luat degeaba, mai pe scurt ( TEAPA ) .Si daca gasesti pe net free, asteapta-te la un keylogger ceva. Edited September 26, 2015 by Courage
+Ezel.LCS Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) Eu am experimentat ceva pe un forum, si in 2 luni mi s-au facut cam 5.000 de conturi apoi am dat pe offline. La cerere pot da link cu forumul unde am testat Edited September 5, 2015 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+BebeGFX Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Eu am experimentat ceva pe un forum, si in 2 luni mi s-au facut cam 5.000 de conturi apoi am dat pe offline. La cerere pot da link cu forumul unde am testat A?, nu ai pus cod pentru testarea bootilor? Sau nu ai activat captcha ??
+Ezel.LCS Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Nu am pus nimic si nici nu am dezactivat captchat, in prezent ca e si acum activ,dar nu stiu daca mai merge Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+BebeGFX Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Nu am pus nimic si nici nu am dezactivat captchat, in prezent ca e si acum activ,dar nu stiu daca mai merge Si eu am avut un forum, esaints.net unde uitasem de el iar la protectie aveam doar captcha si tot isi faceau conturi.Intr-o luna aveam peste 4k conturi + nu mai stiu cate topicuri, tone iar la memberi online today aveam peste 1.000.
Freenzy Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) A?, nu ai pus cod pentru testarea bootilor? Sau nu ai activat captcha ?? da link si numele hookului daca poti,. Edited September 5, 2015 by Freenzy
Twister Posted September 5, 2015 Author Report Posted September 5, 2015 Ce zici tu 150 , 650e ,am avut pe cs boti care jucau singuri si vorbeau,de ziceam ca sunt oameni..free,vreau un fel de trafic generator beta ,macar sa fac eu membri si sa ii pun sa fie online.pentru mai mult.timp 1
+BebeGFX Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Ce zici tu 150 , 650e ,am avut pe cs boti care jucau singuri si vorbeau,de ziceam ca sunt oameni..free,vreau un fel de trafic generator beta ,macar sa fac eu membri si sa ii pun sa fie online.pentru mai mult.timp Cs e una si Comunitate e alta ( daca intelegi ce vreau sa zic ) .Acesti booti creeaza conturi si posteaza non-stop.Si cum adica booti care vorbeau singuri de zici ca sunt oameni? Ce vorbeau?, e posibil?
+Ezel.LCS Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 As da un exemplu de server de la o comunitate mare, dar nu vreau sa creez discutii Da e posibil, dar deja o dam in cs la ipb 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Twister Posted September 5, 2015 Author Report Posted September 5, 2015 As da un exemplu de server de la o comunitate mare, dar nu vreau sa creez discutii Da e posibil, dar deja o dam in cs la ipb imi zici , daca esti amabil.ce foloseai tu? In pm daca vrei.. Cs e una si Comunitate e alta ( daca intelegi ce vreau sa zic ) .Acesti booti creeaza conturi si posteaza non-stop.Si cum adica booti care vorbeau singuri de zici ca sunt oameni? Ce vorbeau?, e posibil?le setai cuvine , te salutau ,iti dadeau emailul ,se.mai i.jura cand se.omorau intre ei , se intrebau singuri chesti:)))) doar ca ,problema e ca iti inchide hostu serveru Si nu ma refer la aia care posteaza ,doar sa creeze cont. 1
+Artick Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 (edited) Exista.Costa money acel programel care face conturi pe diferite forumuri si creeaza topicuri samd...Si nu e ieftin.Poți fii mai explicit altă dată Edited September 26, 2015 by Courage ECILA.RO gaming network
Twister Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Si pana la urma un hook , un fel de beta pentru taffic generator?asta doar arata guest on , nu?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now