Twister Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Sal baieti , nustiu ce ma fac fara voi , cum scot.una din alea cu change theme?http://m.imgur.com/fCOjvkW
+JuNNNNkie Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) ACP >> Click pe Tabul Look & Feel >> Si ai temele astea: Ip.Board,Ip.Board Mobile Au in dreapta lor niste butoane verzi! Pe care scriu Visibile. Apesi pe amandoua: Pe butonul de la tema Ip.Board si pe butonul de la tema Ip.Board si cand ai apasat pe butonul verde la amandoua trebe sa fie amandoua rosii adica sa fie pe Hidden. Asigurate sa fie doar tema care vrei pe default restu pe HIDDEN si atunci dispare Change Theme!Daca nu te descurci add: milemexi_triplehhhPS: Aia cu Use Mobile Version atunci apare doar cand esti logat pe mes! Edited September 7, 2015 by JuNNNNkie
+Andrei T. Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 ACP >> Click pe Tabul Look & Feel >> Si ai temele astea: Ip.Board,Ip.Board Mobile Au in dreapta lor niste butoane verzi! Pe care scriu Visibile. Apesi pe amandoua: Pe butonul de la tema Ip.Board si pe butonul de la tema Ip.Board si cand ai apasat pe butonul verde la amandoua trebe sa fie amandoua rosii adica sa fie pe Hidden. Asigurate sa fie doar tema care vrei pe default restu pe HIDDEN si atunci dispare Change Theme!Daca nu te descurci add: milemexi_triplehhhPS: Aia cu Use Mobile Version atunci apare doar cand esti logat pe mes!Daca nu sti numai vorbi, el are 2 bari cu change theme, etc.Vezi ca le ai de 2 ori pus in globaltemplate, cred ca ai acest div: <div id='footer_utilities' class='clearfix clear'>daca nu cauta new_skin si o sa gasesti. Nu stiu cum sa fiu mai explicit daca nu intelegi adauga-ma pe mess.@JuNNNNkie Aia cu use mobile version nu apare cand esti logat pe mess . Apare cand esti dupa telefon si utilizezi tema de PC.
+JuNNNNkie Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Daca nu sti numai vorbi, el are 2 bari cu change theme, etc.Vezi ca le ai de 2 ori pus in globaltemplate, cred ca ai acest div: <div id='footer_utilities' class='clearfix clear'>daca nu cauta new_skin si o sa gasesti. Nu stiu cum sa fiu mai explicit daca nu intelegi adauga-ma pe mess.@JuNNNNkie Aia cu use mobile version nu apare cand esti logat pe mess . Apare cand esti dupa telefon si utilizezi tema de PC. Si mie de ce nu imi apare? nu e adaugat de 2 ori Si la aia cu Mess-ul m-am incurcat am vrut sa zic cand esti logat pe telefon doar atunci ii apar...Si ca sa nu ii apara change theme pun pe default tema GameRullz si temele Ipb Board si IpBoard Mobile le pune pune pe HIDDEN nu are legatura cu cu global template
+Andrei T. Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Si mie de ce nu imi apare? nu e adaugat de 2 ori Si la aia cu Mess-ul m-am incurcat am vrut sa zic cand esti logat pe telefon doar atunci ii apar...Si ca sa nu ii apara change theme pun pe default tema GameRullz si temele Ipb Board si IpBoard Mobile le pune pune pe HIDDEN nu are legatura cu cu global template Nici mie nu-mi apar de 2 ori, dar in poza lui apar. Eu cred ca la aia s-a referit, asteptam raspunsul lui ca sa vezi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now