Jump to content

JuNNNNkie

+Veteran
 • Content Count

  563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by JuNNNNkie

 1. JuNNNNkie

  Unity Ads

  Salutare, azi cand m am trezit si am stat puțin pe telefon si imi aparuse reclame de la Unity si nu stiu cum sa le scot...este foarte enervant apare la fiecare 5 minute si daca nu stai pe aplicați intri in setari si tot iti apar...vreo soluție?
 2. Salutare intampin aceasta problema! https://imgur.com/j34JOos Nu am intrat pe csgo de vreo 3 luni si azi m am mutat in Germania si am zis sa ma bag putin la cs si intampin problema de mai sus.Ce e de facut ca ma chinui de vreo 8 ore sa rezolv si nimic.
 3. Poti sa imi da i acea textura de pe text daca nu te superi?
 4. Acum 1 an mi-am cumparat un Laptop Asus Intel Core i5-6300HQ 3.2 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GEFORCE GTX 950M 2GB,1TB etc... Si nu inteleg de ce am frame dropuri in cs go sa nu mai zic de GTA V care ruleaza doar pe LOW... Si sa imi spuneti daca temperatura la placa video este ok ca nu prea le am: Asta e INTEL CORE
 5. The Maze Runner #1 The Maze Runner #2 The Maze Runner #3 Nota: 10/10
 6. Pai lasa mai multe detalii.... Culoari,marime...
 7. Faza e ca mi am pierdut toate resursele si nu prea mai imi amintesc unde le am gasit... Lucrare noua:
 8. Eu cand printam cu Adobe Reader nu imi iesea foaia clara si nici nu o printa pe toata foaia...Apoi l am bagat in Microsoft Documents am adaugat poza si imi iesea cum trebuia!Incearca poate poate!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.