Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
ACP >> Click pe Tabul Look & Feel >> Si ai temele astea: Ip.Board,Ip.Board Mobile 

Au in dreapta lor niste butoane verzi! Pe care scriu Visibile. Apesi pe amandoua: Pe butonul de la tema Ip.Board si  pe butonul de la tema Ip.Board si cand ai apasat pe butonul verde la amandoua trebe sa fie amandoua rosii adica sa fie pe Hidden. Asigurate sa fie doar tema care vrei pe default restu pe HIDDEN si atunci dispare Change Theme!

Daca nu te descurci add: milemexi_triplehhh

PS: Aia cu Use Mobile Version atunci apare doar cand esti logat pe mes!

Edited by JuNNNNkie

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted
ACP >> Click pe Tabul Look & Feel >> Si ai temele astea: Ip.Board,Ip.Board Mobile 

Au in dreapta lor niste butoane verzi! Pe care scriu Visibile. Apesi pe amandoua: Pe butonul de la tema Ip.Board si  pe butonul de la tema Ip.Board si cand ai apasat pe butonul verde la amandoua trebe sa fie amandoua rosii adica sa fie pe Hidden. Asigurate sa fie doar tema care vrei pe default restu pe HIDDEN si atunci dispare Change Theme!

Daca nu te descurci add: milemexi_triplehhh

PS: Aia cu Use Mobile Version atunci apare doar cand esti logat pe mes!

Daca nu sti numai vorbi, el are 2 bari cu change theme, etc.

Vezi ca le ai de 2 ori pus in globaltemplate, cred ca ai acest div:

<div id='footer_utilities' class='clearfix clear'>

daca nu cauta new_skin si o sa gasesti. Nu stiu cum sa fiu mai explicit daca nu intelegi adauga-ma pe mess.

@JuNNNNkie Aia cu use mobile version nu apare cand esti logat pe mess =)). Apare cand esti dupa telefon si utilizezi tema de PC. :))

Posted

Daca nu sti numai vorbi, el are 2 bari cu change theme, etc.

Vezi ca le ai de 2 ori pus in globaltemplate, cred ca ai acest div:

<div id='footer_utilities' class='clearfix clear'>

daca nu cauta new_skin si o sa gasesti. Nu stiu cum sa fiu mai explicit daca nu intelegi adauga-ma pe mess.

@JuNNNNkie Aia cu use mobile version nu apare cand esti logat pe mess =)). Apare cand esti dupa telefon si utilizezi tema de PC. :))

Si mie de ce nu imi apare? :)) nu e adaugat de 2 ori =)) Si la aia cu Mess-ul m-am incurcat am vrut sa zic cand esti logat pe telefon doar atunci ii apar...Si ca sa nu ii apara change theme pun pe default  tema GameRullz  si temele Ipb Board si IpBoard Mobile le pune pune pe HIDDEN nu are legatura cu cu global template =))

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Si mie de ce nu imi apare? :)) nu e adaugat de 2 ori =)) Si la aia cu Mess-ul m-am incurcat am vrut sa zic cand esti logat pe telefon doar atunci ii apar...Si ca sa nu ii apara change theme pun pe default  tema GameRullz  si temele Ipb Board si IpBoard Mobile le pune pune pe HIDDEN nu are legatura cu cu global template =))

Nici mie nu-mi apar de 2 ori, dar in poza lui apar. Eu cred ca la aia s-a referit, asteptam raspunsul lui ca sa vezi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.