Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT. Am o problema cu GTA 5. Am o placa video nVIDIA GeForce 9800 GT de 1,7 GB. Cand intru in GTA 5 imi spune ca am doar 500 MB. Ce pot face? Astia 500 MB sunt altceva, nu memoria video? Uitati niste poze.

HFvND7i.png

qAC4vPL.png

7hbldIz.png

Posted (edited)

Din cate vad, placa video e

• 512MB onboard + 1536MB from your RAM

Daca asa e si a ta, tre sa ii dai din BIOS mai mult RAM(cred. sau poate din programu ala care se instaleaza cu driveru..nush ca nam facut).

Stiu ca gta5 avea probleme in a recunoaste memoria placilor video (de ex daca aveai laptop, el iti vedea doar memoria placii integrate sau ceva de genu).

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Astea sunt chestii care leam gasit pe net. Nu sunt sigur ca asa e si la tine, presupun si eu..

Cred ca daca intalezi CPU-Z o sati zica asta, da nus 100% sigur. Nam mai intalnit placi deastea. Parca ii zicea ceva gen HyperMemory la abilitatea asta de ai da memorie din RAM pe langa cea dedicata, da nam intalnit sa zic sigur..

Dar cred ca iti merge bine. El doar zice 512MB dar vad ca zice ca foloseste 800 si ceva. Deci problema e doar la afisare, el folosind memoria in plus (cel putin asta inteleg din poza pusa de tine din GTA).

Daca ai probleme, pune "Ignore suggested limits" pe ON

love is a verb
Love is a doing word

Posted

el iti ia cat are nevoie. Din poza facuta cu setarile tale, el foloseste deja peste 800MB. Deci poate folosi cat are el nevoie. Nuti fa griji, oricum placa video e relativ slaba pentru jocu ala.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.