Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Vreau să-mi fac un SERVER, nu clan ( mulți s-au mirat și m-au întrebat ) Clash of Clans, pentru a face aceasta am nevoie ca Portul 9339 să fie deschis. Dar nu știu cum.. Am căutat pe google dar.. nu prea am găsit. Am găsit rezultate ce-mi cereau bani pentru a-mi dezvălui aceasta. Am router de la Telekom. Este un Clicknet Huawei, Model 658.

Aveți idei?

Posted

Cum sa-ti faci server de Clash of Clans? Stiu ca este un singur server oficial adica jocul. Daca iti faci sv cum te conectezi la el? Sti tu sa faci aplicatii pentru android?

Posted

Cum sa-ti faci server de Clash of Clans? Stiu ca este un singur server oficial adica jocul. Daca iti faci sv cum te conectezi la el? Sti tu sa faci aplicatii pentru android?

Nu. Vezi că faci offtopic. Astea le discutăm în privat dacă vrei. Eu am întrebat cum deschid portul 9339 de la router. Nu cum fac un server sau altceva.

Posted

Portul e "deschis". Daca vrei sa faci portforwarding, uitate aici:

Sau cauta pe google.

Mersi ! Și am spus că: 

Am căutat pe google dar.. nu prea am găsit. Am găsit rezultate ce-mi cereau bani pentru a-mi dezvălui aceasta.

Posted (edited)

Mersi ! Și am spus că: 

Pai eu tiam spus ca ai cautat ceva care probabil era gresit :P si daca nu intelegeai din postul meu, te sfatuiam sa cauti pe google despre port forwarding (nu deschiderea unui port, lucru care nu prea are sens.. eventual sa faci exceptie pe acel port in firewall).

In fine. Daca mai ai bube, revii si facem sa fie bine :P

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Cum deschid portul 9339?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.