Florian Stancu Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Salut, as dori si eu un logo pentru site-ul meu.Text principal: TNT Radio sau TNT RADIOText secundar: CUZ WE`RE TNT (DYNAMITE)! sau doar CUZ WE`RE TNT!Daca puteti folosi si aceaste doua culori: #F1284E si #333946, daca nu puteti folositi altele de la voi.Multumesc anticipat!
Labrinth Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Salut, as dori si eu un logo pentru site-ul meu.Text principal: TNT Radio sau TNT RADIOText secundar: CUZ WE`RE TNT (DYNAMITE)! sau doar CUZ WE`RE TNT!Daca puteti folosi si aceaste doua culori: #F1284E si #333946, daca nu puteti folositi altele de la voi.Multumesc anticipat!Dimensiune? Are vreo frecventa radio-ul?
Florian Stancu Posted September 20, 2015 Author Report Posted September 20, 2015 Dimensiunile nu sunt neaparat fixe, 300x126 este ceva ce folosesc acum... Iar referitor la frecventa, nu emite in FM
Labrinth Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Dimensiunile nu sunt neaparat fixe, 300x126 este ceva ce folosesc acum... Iar referitor la frecventa, nu emite in FMAm facut ce am putut.L-am facut mai mare ca sa-i poti da resize dupa bunul plac, nu stiu cat de bine se vede mic.
Labrinth Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Dude, daca copiezi o poza exact de pe net si ii schimb culoarea in albastru...aia nu inseamna ca ai facut logo-ul.Daca omul foloseste logo-ul tau pentru firma, apoi este acuzat ca a copiat logo-ul dupa alt logo care exista deja (si este identic cu al tau), pe cine crezi ca pica vina?
Recommended Posts