Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tipul de imagine: banner
Marimea imaginii (in pixels): 1143 x 230
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: ca in imaginea model
Imagine/i link/s: http://i.imgur.com/4QBzkK3.png
Textul dorit: Exiled Gaming si undeva mai jos cum este acolo romania
Culoare/i font: ca in imaginea model
Informatii suplimentare: si mai vreau ca unde o sa scrie romania sa apare niste taguri mici cum este acolo cu urmatoarele GAMING NETWORK 2015 si sa iasa cat mai bine nu vreau chiar o copie exacta dar ceva asemantator cu cel de acolo.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• gaby changed the title to Cerere banner pentru Exiled Gaming

• 1 month later...
Posted

se mai ocupa cineva am nevoie... vreau ceva care sa se vada textul mai bine... si o alta imagine de fundal cu gta5 cs metin2 si tot asa

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

Posted

se mai ocupa cineva am nevoie... vreau ceva care sa se vada textul mai bine... si o alta imagine de fundal cu gta5 cs metin2 si tot asa

Atât știți toți: cs, samp, mt2, mc.. Da de battlefield hardline sauu măcar de League Of Legends ai auzit? :))

Posted

Atât știți toți: cs, samp, mt2, mc.. Da de battlefield hardline sauu măcar de League Of Legends ai auzit? :))

da am auzit dar am spus cele jocuri pentru ca sunt din cele mai populare pentru un forum de gaming...

Albert Einstein

Posted (edited)

da am auzit dar am spus cele jocuri pentru ca sunt din cele mai populare pentru un forum de gaming...

Da, cele mai populare în România iar în Rusia, samp și mc parcă..

Ar trebui să mai schimbați / adăugați câte ceva și voi...

Edited by Lucian50
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.