gaby Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Adobe Photoshop CS4 sau Adobe Photoshop Stonehenge este noua versiune de photoshop lansata de cei de la Adobe. Deocamdata este doar o varianta de test scapata pe internet, deoarece ne dam seama cu usurinta de faptul ca este una dintre primele versiuni ale Photoshop CS4. Aceasta nu contine schimbari majore, el fiind aproape identic cu fratiorul sau mai mic Adobe Photoshop CS3. Adobe inca nu a facut publica nici o informatie in legatura cu aceasta versiune, deci s-ar putea sa asistam la o gluma proasta facuta din partea unui programator sau webdesigner care vrea sa se faca remarcat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Unde pot citi si eu un readme ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted February 23, 2008 Author Report Posted February 23, 2008 mai intai trebuie sa faci rost de program... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Cjb Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 am gasit un link catre versiunea BETA.. http://www.heroturko.com/softwares/2242-ad...-cs4-v11.0.html dar nu am incercat sa il iau ca nu prea merge netul ..am 10 kilo/s daca il luati spuneti si voi cum e. " N-am, pleacă ! "
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now