Jump to content

Recommended Posts

Posted

Și eu am o tabletă exact la fel, Samsung Galaxy Tab4, nu am încercat să sun de pe ea, dar am primit apeluri. Dacă primești apeluri sunt sigur că poți și suna. Vezi link-ul care ți l-a dat Lucian50 .

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted

Nu poti suna deloc sau ce? 

Din moment ce are slot SIM, poti suna si trimite mesaje. Nu are acel difuzor pentru ureche in partea de sus a ecranului?

Posted

Ciudat. Ai incercat sa conectezi o casca bluetooth la ea si apoi sa suni? Poate cei de la Samsung nu vor sa fi vazuta de lume cu "televizorul" la ureche. :D

Daca nici asa nu merge, inseamna ca trebuie umblat la Setari -> Apeluri, poate este ceva pe acolo care blocheaza efectuarea de apeluri.

Posted

Daca este Samsung Galaxy Tab 4 T230 nu poti suna de pe ea, in timp ce daca este Galaxy Tab 4 T235 atunci ai aceasta posibilitate. Din moment ce spui ca poti trimite mesaje inseamna ca vorbim de modelul T235 iar motivul pentru care nu poti suna ar putea fi cartela SIM folosita care nu este facuta/pregatita pentru apeluri.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.