Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce să-ți explicăm? Cum faci un domeniu .TK și cum îl pui pe webhost de la hostinger?

Pentru a lua un domeniu, intri pe http://www.dot.tk introduci numele domeniului, exemplu: QWERTY54 ( .TK ) dacă vrei să-l redirecționezi spre un site precum www.livegame.ro , selectezi Forward this Domain dacă vrei să-i setezi NS-urile selectezi Use DNS apoi Your own DNS la primul text field Server Name completezi cu: ns1.hostinger.ro iar în al doilea text field completezi cu: ns2.hostinger.ro . IP Address lăsând-ul liber. Selectezi durata, introduci caracterele din imagine apoi te loghezi cu un cont de Y!M, Google ( Gmail ), iar în maxim 30 minute poți să-ți accesezi situl, în cazul meu: www.qwerty54.tk .

Pentru webhost, intru pe www.hostinger.ro , faci cont, te loghezi apoi creezi un cont cPanel. Dacă ai neclarități, postează un reply cu un screenshot dacă ai posibilitatea.

Edited by Lucian50
  • Upvote 1
  • gaby changed the title to Setare domeniu .tk pe hostinger
Posted (edited)

cu nameserverele a luat legatura, dar cu site-ul ? adica, am scris decat nameserverele care sunt la orice site, dar de unde stiu ei ce site am eu de exemplu, nu trebuie sa fac si o legatura? 

Ba da, trebuie să faci și o legătură. Creând un cont cPanel faci legătura. Adică e acolo opțiunea Domeniu / Subdomeniu. Tu selectezi domeniu. St că-ți fac un screenshot.

Uite un screenshot:

j92I83f.jpg

Deci, Apeși pe găzduire - Cont nou găzduire - Gratuit sau Plătit - Apoi vei ajunge la configurația de mai sus.

Edited by Lucian50
Posted (edited)

ok

Dar, făcând puțin offtopic, pentru ce este acest domeniu? Forum sau Blog? Dacă ai nevoie de ajutor, adresele de contact sunt în semnătura mea.

Mă pricep la orice platformă web ;)

Edited by Lucian50

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.