Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce să-ți explicăm? Cum faci un domeniu .TK și cum îl pui pe webhost de la hostinger?

Pentru a lua un domeniu, intri pe http://www.dot.tk introduci numele domeniului, exemplu: QWERTY54 ( .TK ) dacă vrei să-l redirecționezi spre un site precum www.livegame.ro , selectezi Forward this Domain dacă vrei să-i setezi NS-urile selectezi Use DNS apoi Your own DNS la primul text field Server Name completezi cu: ns1.hostinger.ro iar în al doilea text field completezi cu: ns2.hostinger.ro . IP Address lăsând-ul liber. Selectezi durata, introduci caracterele din imagine apoi te loghezi cu un cont de Y!M, Google ( Gmail ), iar în maxim 30 minute poți să-ți accesezi situl, în cazul meu: www.qwerty54.tk .

Pentru webhost, intru pe www.hostinger.ro , faci cont, te loghezi apoi creezi un cont cPanel. Dacă ai neclarități, postează un reply cu un screenshot dacă ai posibilitatea.

Edited by Lucian50
  • Upvote 1
  • gaby changed the title to Setare domeniu .tk pe hostinger
Posted (edited)
  On 10/4/2015 at 4:03 PM, Will said:

cu nameserverele a luat legatura, dar cu site-ul ? adica, am scris decat nameserverele care sunt la orice site, dar de unde stiu ei ce site am eu de exemplu, nu trebuie sa fac si o legatura? 

Ba da, trebuie să faci și o legătură. Creând un cont cPanel faci legătura. Adică e acolo opțiunea Domeniu / Subdomeniu. Tu selectezi domeniu. St că-ți fac un screenshot.

Uite un screenshot:

j92I83f.jpg

Deci, Apeși pe găzduire - Cont nou găzduire - Gratuit sau Plătit - Apoi vei ajunge la configurația de mai sus.

Edited by Lucian50
Posted (edited)
  On 10/4/2015 at 4:18 PM, Will said:

ok

Dar, făcând puțin offtopic, pentru ce este acest domeniu? Forum sau Blog? Dacă ai nevoie de ajutor, adresele de contact sunt în semnătura mea.

Mă pricep la orice platformă web ;)

Edited by Lucian50

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.