Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut, am vazut la multe forumuri ipb ca au "login with facebook" fara inregistrare.

Am vazut un tutorial, l-am urmarit, dar m-am blocat la permisiuni pentru aplicatie.

Recent, facebook a actualizat de la v2.3 la v2.5 unde nu se afla read_stream sau publish_actions care imi trebuiesc neaparat.

Ce sa fac?

• gaby changed the title to Setare Log in with Facebook pe IPB 3?

Posted

Daca nu ma insel optiunea de autentificare cu Facebook-ul pe IPB 3.x.x nu a mai fost actualizata de multa vreme, in timp ce Facebook a realizat unele modificari la API-ul necesar. Din aceasta cauza aceasta optiune devine inutilizabila in prezent pe IPB 3.x.x (daca realizai setarile inainte de update-ul FB-ului mi se pare ca functia ramanea disponibila).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca nu ma insel optiunea de autentificare cu Facebook-ul pe IPB 3.x.x nu a mai fost actualizata de multa vreme, in timp ce Facebook a realizat unele modificari la API-ul necesar. Din aceasta cauza aceasta optiune devine inutilizabila in prezent pe IPB 3.x.x (daca realizai setarile inainte de update-ul FB-ului mi se pare ca functia ramanea disponibila).

deci nu mai pot face nimic ?

Posted

daca ai licenta activa, da, dar pe versiunea 4.0 nu o să mai ai anumite aplicaţii şi hook-uri disponibile, dacă faci upgrade.

Posted

da, nu ştiu ce aplicaţii pentru că personal nu folosesc IP. Board 4.x.x, dar te asigur că unele nu îţi vor mai fii disponibile, deoarece aplicaţiile nu sunt upgradate la 4.x.x

Posted

eu doar te-am informat, personal nu pot să-ţi recomand dacă nu folosesc, eu nu spun să nu iei în considerare ce ţi-a spus gaby, eu îţi spun consecinţele, nu încerc să te încurajez/descurajez într-un fel, e decizia ta ce faci pe comunitatea ta.

Posted (edited)

eu doar te-am informat, personal nu pot să-ţi recomand dacă nu folosesc, eu nu spun să nu iei în considerare ce ţi-a spus gaby, eu îţi spun consecinţele, nu încerc să te încurajez/descurajez într-un fel, e decizia ta ce faci pe comunitatea ta.

ai cumva un tutorial de upgrade?

Edited by Will
Posted (edited)

din câte ştiu eu trebuie să dezinstalezi platforma actuală, şi să o instalezi pe cea upgradată.

sau poţi încerca metoda de aici .

dacă mai ai nevoie de ceva, haide pe messenger, id-ul meu e acesta: amxx_amex@yahoo.com.

Edited by Lolo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.