Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut sunt sigur ca nu am postat unde trebuie da asta e...am si eu un tv led toshiba de vreo luna are 80cm doar ca aseara am apasat ceva din greseala si pe unele programe vede imaginea pe full ecran iar pe altele nu..am intrat la menu si am selectat imaginile subtit,cinema,4:3,lat iar lat a fost cel mai bun insa nu da tot ecranul acestea modifica imaginea care se vede pe ecran nu o modifica am luat si cartea si avea si romana m-am uitat sperand ca voi vedea cum dar nu am gasit si pe unele se vede 80 cm pe cand pe altele la 55-60 eu am apasat din greseala pt ca eu am 2 telecomenzi si o aratat ceva cu pilar box ceva gen si nu am mai apasat si de cand a aparut pilar boxul ala numai asa pe unele full ecran pe altele nu...pe manual nu scrie ,scrie doar masurile de precautie,si butoanele de la telecomanda ce fac fiecare...sincer am apasat pe toate,am 2 telecomenzi pt ca am risiver din ala sau cum o fi si ala e pt schimbat programele pe cand telecomanda lui e sa intru in meniuri sa dau sonor etc...ce sa fac? am apasat pe tot si m-am dus si la meniu am ales si mod imagine standard dar degeaba...HELP

• gaby changed the title to Posturile TV Toshiba nu se mai afiseaza fullscreen

Posted (edited)

nu stiu e doar toshiba si atat cu mufe scart,usb,hdmi,mufa pt pc si altele.... daca te ajuta cu ceva scrie toshiba led blacklight// la mine arata diferit meniul da am dat aseara "restart" sa caute programe si alea si nu a mers

am la imagine acolo  mod imagine,temperatura culoare,mod fil nivel negru alb si RESETARE?sa dau pe resetare?

Edited by TheLegendKiller
Posted

am gasit si butonu de restart tv am dat l-am scos din priza dupa am bagat si am selectat limba romana si pe cablu ca nu is pe antena si dupa cred ca cauta programe cred da si pe antena si pe cablu imi zice ca nu gaseste nimic si dupa dau pe un buton si am tv .1.2c.hdmi1.hdmi2.pc si eu daca selectez 1 pot vedea programele de la tv si e aceeasi chesti la unule ecran full la altele nu?ce sa i mai fac

Posted

da toate se vedeau full screen acum nu stiu am apasat pe ceva si era pe ecran ceva gen pillar box si cand am luat mana asa a ramas si dupa gata sa terminat unele au ramas full altele la jumate...am dat resetare tv degeaba..

Posted

Zici ca ai 2 telecomenzi.. deci probabil una e de la decodor, corect? Daca da, vezi ca si de acolo poti seta cum sa arate imaginea.. cauta prin setari, tre sa gasesti ceva. E diferit la fiecare decodor deci nu prea pot sa iti zic pas cu pas..daca daca zici ca ai incercat atata la tv si nu a mers, poate e de la ala :)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.