Jump to content

Recommended Posts

Posted

avusesem instalat inainte pe laptop windows 8.1 si pentru ca nu imi mergeau anumite programe de proiectare cad/cam, l-am schimbat pe 7. acuma faza e ca nu reusesc sa fac in asa fel incat sa imi apara la taskbar in dreapta lista aia cu available wireless connections, etc. 

am tot umblat prin setari la control panel, dar nimic. sugestii?

• gaby changed the title to Wireless connections nu apar pe Windows 7!?
Posted

mda, de la driver era baiul, bata-l cucu' de device manager ca nu m-am uitat. 

1x1 11b/g/n wireless lan pci express half mini card adapter pentru asus x553m

am descarcat driverpack sollutions, mi-am updatat multe drivere dar pentru asta, exact ce imi trebuie, nu gaseste.

am gasit ceva aici: biotorrendownls.weebly.com/blog/archives/09-2015/23 dar nu stiu, sa-l iau, sa nu-l iau? e pe rusa si nu prea am incredere in ei. chiar daca driverpack sollutions e facut de rusi.

Posted

Daca laptop-ul e facut sa "mearga" cu sisteme de operare de la 8 in sus, deci oficial nu sunt facute drivere pentru Windows 7, niciun alt program de drivere nu cred ca te poate ajuta. Doar sa mearga vreunul generic.

Pe Windows 8 ai incercat sa rulezi programele de care spuneai ca nu mergeau in compatibility mode?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Daca laptop-ul e facut sa "mearga" cu sisteme de operare de la 8 in sus, deci oficial nu sunt facute drivere pentru Windows 7, niciun alt program de drivere nu cred ca te poate ajuta. Doar sa mearga vreunul generic.

Pe Windows 8 ai incercat sa rulezi programele de care spuneai ca nu mergeau in compatibility mode?

da, le-am incercat si nu stiu, parca imi rula prea greu windows-ul. tot facea figuri. n-am mai avut rabdare si am bagat w7. totusi am sa incerc cu virtual box sau vmware player, vorba lui lucian. dar si acolo nu mi-as baga w8 ci as incerca pe linux. idk.

Edited by nimicspecial

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.