Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

salut vreau sa iau un pc nou de 1500 lei max numai pt gaming...insa nu ma incadrez in buget la ce configurare vrea(nu.nu vreau amd fx 9370 sau i7 )

as dori daca se poate

4gb ram ddr3 1600mhz

procesor amd fx 4300 sau athlon x2...si un

placa video nvidia gts sau gtx poate sa fie si 450 gts dar cu ddr5 

placa de baza(compatibila cu procesoru si ramul nu conteaza ce firma e daca este compatibila)

carcasa de preferat un zalman z3 sau ceva cu spatiu cat de cat sa incapa componentele si cu min 2 ventilatoare..

sursa (de preferat njoy sau game daemon acum nu stiu...sa fie cati w trebuie)

hdd imi ajunge si 500gb toshiba ori wb(nu conteaza ce serie este )

cooler pt procesor daca se da odata cu ce ai cumparat procesoru e chiar ok daca nu voi cauta eu altul

la fel si pasta pt el

de periferice nu am nevoie(imi voi cumpara eu o tastatura noua)

*aspectul vizual al carcasei sa fie placut si cam atat...nu trebuie cine stie ce

*postati doar daca vreti sa ma ajutati

*va invit sa va uitati si la topicul deschis de mine cu tvul toshiba pt ca nu am rezolvat

*daca aveti nevoie de piese pc,volan cu pedale,jocuri pc datimi un mesaj privat si stabilim pretul

*sa nu fie de la pc garage ca la ei e scump si nu ma incadrez

Edited by TheLegendKiller
  • gaby changed the title to Configurare PC nou pentru gaming in 1500 lei?

Posted

Gaming in adevaratul sens al cuvantului la 1500 de lei nu se poate. Nu mai bine mai astepti si mai cresti putin bugetul?

Un exemplu cat de cat: http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-light-v4-intel-core-i3-4170-4gb-ddr3-500gb-hdd-gtx-750-ti-oc-wi-fi/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Te duci in sighisoara la magazinul de la teleson ala mai jos de carnicomp cand vi spre Vanatori,acolo iti alegi ce iti place de exemplu unu care merge da daca i pui antivirus se blocheaza sau unu atunci scos atunci din retea (mai au si servere) Pe scurt au de toate si nu vei regreta,mai este Boss computer uitel http://bosscomputers.net/ 

Iti mai recomand si service-ul ala it si gsm de langa posta ce repara telefoane gratuite lent da foarte bine.(probabil de aia asa incet ca sa iti poata schimba piesele bune cu unele ce nu tin mult)

Edited by mao
Posted (edited)

e departe de mine sighisoara...

da emag de acolo am comandat si un tel azi nu foarte scump care vine maine ,au reduceri semnificative...

ideea e ca pe emag am gasit niste piese ca carcasa si sursa am eu pt ele zic

res_f883f93d9b5d55e22e67a27221a941c8_80x

de asemena cum vad ce hdd am stiu sigur ca e sata 1 ca imi arata cand intra pana in windows sata 1 ori 2...da vr sa vad fara sa il scot..exista vreun program ceva

Posted

Procesorul acela nu este suportat de placa de baza. Gasesti aici lista cu procesoarele suportate: http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=5022#dl

Sata 2 e compatibil cu Sata 1 si invers, ca si conectivitate. Diferenta e la viteza de transfer (Sata 2 transferand la o viteza superioara fata de Sata 1). Ca sa vezi ce si cum, foloseste un program de aici:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

despre socket..scrie mare si tare acolo

(Please refer "CPU Support List" for more information.)

Dar daca tu crezi ca esti mai tare decat ei..

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Tinand cont ca are buget redus, nu e mai ok sa aleaga o placa video mai rapida dar cu 1gb vram? 

a scris mai sus ca a ales nvidia gtx 750.Mai bine sa-si ia cu 2gb si sa dea cu 50 ron mai mult decat sa ramana pe 1gb.Eu am 1gb si cod advanced imi cere mai mult, gta 5 cere mai mult si banuiesc ca peste 1-2 ani n-o sa mai vezi versiunea cu 1gb pe piata.

mi-e imi tre o placa mai buna ca 8400 gs da nu din seria 9000 sau 100 am zis ca si 450 gts e bun...mi-e imi ajung si 4 gb cat am acum

mai buna ca si 8400? :)) Asta zici acuma, cand o sa iasa ceva ce-ti place si nu-ti merge o sa ai alta parere.Mai bine mai astepti si cauti ceva bun la reducere.Nu te grabi, mai ales ca vine craciunul si vin ofertele.

Posted (edited)

eu..deocamdata am un pc de vanzare dar...nu stiu cum ar fi posibil daca lar vrea cineva cum sa il aduc pana la el acasa mar fi ajutat mai rpd daca cineva dupa forum e interesat sa dea pm..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.